Embedded C / C++

2019-07-12

Om jobbet

ÅF är Sveriges största konsulthus inom framtagning av inbyggda- och uppkopplade system, kom och bli en del av oss!

Sökord: embedded systems, inbyggda system, software developer, software engineer, c, c++, linux

Vi arbetar med allt i alla branscher, från marina system till rymdapplikationer. Din arbetsplats är antingen på vårt kontor i Stockholm/Solna eller i projekt på plats hos kund! Typisk uppdragslängd är ett till två år och bredden av kunder och konsultrollen ger möjlighet till många olika arbetsuppgifter över tid utan att byta arbetsgivare.

I ett uppdrag kanske du huvudsakligen programmerar och i det nästa systemerar. Vi tycker själva att vi är ett bra och trevligt gäng och vi ser gärna att vi blir fler initativtagande och samarbetsvilliga konsulter till våra projekt!

Vem är du?

De krav vi har är att du ska ha en ingenjörsutbildning, ett par års erfarenhet från området samt ha goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Stämmer du även in på nedanstående är du den vi söker!  

Vi söker dig som är en vass hårdvarunära programmerare.

Du skall vara en fena på C-programmering och ha intresse för C++.

Förstå ett elektronikschema och kunna felsöka din kod med oscilloskop!

Kunna systemera vilka funktioner som skall ligga i hårdvara och vilka som skall ligga i mjukvara.

Gärna ha goda kunskaper om operativsystem som Linux och ha modifierat drivers, gärna kopplat till trådlösa interface

 Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är det viktigt att du jobbar självständigt och är van att ta egna initiativ. Då många uppdrag är i samarbete med såväl kunder som kollegor bör du även ha god social förmåga och tycka att det är roligt att jobba i grupp.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande med hänsyn till semestertider, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Mer information

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Mjukvaruutvecklare hos ÅF AB i Solna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ÅF AB
Frösundaleden 2E
16970 Solna

Till webb­ansökan 

Mer information