VDC-ingenjör till Veidekke

2019-12-20

Projekteringsledare till Veidekke

Vill du bygga framtidens reningsverk och bidra till renare vatten i Östersjön?

Hej!

Nu söker jag en noggrann, resultatorienterad och analytisk VDC-ingejör ! Mitt namn är Jenny Johansson och jag är arbetschef i projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket. När du arbetar med mig har vi kommunikation och involvering som de viktigaste ledorden. Jag brinner för att se mina medarbetare växa så att vi kan skapa starka projektteam och utvecklas till att klara de tuffa situationer och utmaningar som kommer med detta viktiga projekt för en mer hållbar framtid!

Veidekke har tecknat avtal med Syvab för en omfattande om- och tillbyggnation av reningsverket Himmerfjärdsverket i Grödinge under projektnamnet Nya Krav Himmerfjärdsverket (NKH). Verket tar idag emot ca 120 000 m3 avloppsvatten varje dag. Verket är en högteknologisk anläggning som klarar dagens krav på effektiv rening men naturen och kommande generationer ställer högre krav på bättre rening av avloppsvattnet.

Förutom att klara högt ställda krav på reningsresultat ska den nya anläggningen även vara robust och flexibel. Projektet är uppdelat i dels en utförandeentreprenad för ombyggnationen samt en totalentreprenad för tillbyggnaden där båda delarna utförs i samverkan, och förväntas pågå fram till 2025.

Rollen som VDC-ingenjör

Som VDC-ingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att tillföra projekten med VDC-kompetens och utgöra en expertfunktion i projektets modellhantering. Där ingår det bl.a att delta i ICE-möten samt att utföra och presentera resultat från modellsamordning, mängdavtagning, kalkylering och tidplanering. Du kommer även att sprida kunskap på regionen och delta i VDC-nätverk på regionen såväl som Sverige. I nätverken sprids kunskap och erfarenhet mellan enheterna. Ett systematiskt utvecklingsarbete kommer att lägga grunden för det fortsatta arbetet. I ditt ansvarsområde som VDC-ingenjör ingår det även att säkerställa att produktionen tillämpar VDC, och att BIM-modellen utformas så att informationen även går att tillämpa i byggproduktion. I produktionsskedet ska du även vara behjälplig vid upprättandet av dynamiska APD-planer.

Som person är du drivande och har en analytisk förmåga. Du är resultatorienterad, noggrann samt har en förmåga att i enklare form leda, utveckla och involvera medarbetare.

Mer information

Kompetenser/kvalifikationer

Du har en ingenjörsutbildning eller motsvarande.

2-3 års arbetslivserfarenhet är meriterande.

God kännedom och tillämpbar kunskap inom BIM/VDC samt erfarenhet av modellhantering är ett krav.

Veidekke - Bygger med hjärtat

Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö?

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering

I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på telefon

070- 861 32 48 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Byggnadsingenjör hos Maxkompetens i Södertälje genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information