LOGISTIKINGENJÖR TILL ALTEN - SKÖVDE

2020-01-13

Är du en ingenjör med bakgrund inom logistik? Vill du ha ett jobb i händelsernas centrum som ställer höga krav på dig som person? Är du samtidigt driven, bra på att kommunicera, analytisk och flexibel? Då är du kanske personen vi letar efter! 

Du har en kandidatexamen eller masterexamen med ingenjörsinriktning. För att trivas i rollen som konsult på ALTEN är du en lösningsorienterad, strukturerad och driven. I konsultrollen har du många kontaktytor och därför ser vi gärna att du är relationsskapande och trivs att arbeta i team.

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Mer information

We believe in growing together!

Vi ser mycket utveckling hos våra kunder och söker produktionstekniker till tillverkande industri. Vi kan erbjuda karriärmöjligheter i en flexibel miljö som ger dig möjlighet att utvecklas. För att lyckas bäst i den här rollen tror vi att du har 1-3 års arbetslivserfarenhet inom fordonsindustrin. Det krävs också relevant högskoleutbildning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller några av nedanstående områden:

- Inbound Logistics

- Leverantörsutveckling

- Förpackningsteknik

- Produktionslogistik

- Materialflödesoptimering

- Lageroptimering

- Supply Chain

Följande ses som meriterande:

- Erfarenhet av SAP

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Tobias Molund

tobias.molund@alten.se 036-121110

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Logistikingenjör hos Alten Sverige AB i Skövde genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information