Kreativ maskiningenjör till SPD

2018-01-13

Är du en person som inte kan slita blicken från srtora maskiner när du passerar sådana? En person som känner passion för borrning och inser att detta är mer än bara ett jobb? Hos Scandinavian Pile Diving får du utlopp för ditt intresse på ett företag där arbetet sker efter hjärtat. Häng med på en global resa från idé till färdig maskin på lilla, men världsledande SPD i gemytliga Sala.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en hydraultekniker/maskiningenjör till Scandinavian Pile Diving i Sala. Då företagets nuvarande person i denna roll snart går i pension behövs en ersättare som kan se till att kompetensen bevaras och utvecklas. Tanken är att du som ny hydraultekniker kommer starta igång under tiden denne fortfarande är på plats så att det blir en smidig och bra överlappning er emellan.

SPD är i nuläget inne i en växande fas och har en global expansion i sikte. I dag består företaget av 25 medarbetare som brinner för maskinbranschen. Företaget sköter helhetskonceptet vad gäller egendesignade borriggar och fokuserar på tillverkning och utveckling av dessa, vilket gör att du får möjlighet att vara med i hela kedjan. Det som är extra spännande med företaget är att alla avdelningar sitter på samma plats och därmed finns en närhet till produktion.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SPD.

ARBETSUPPGIFTER

Som maskiningenjör hos SPD kommer du arbeta med maskinhydraulik på ett företag på frammarsch.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med konstruktion och ritning

* Få möjlighet att fokusera på vidareutveckling och nyutveckling av maskiner

* Stötta serviceteknikerna i deras arbete kring felsökningar och allmänt supporta dem i deras arbete

Tjänsten passar dig som känner ett intresse för maskiner och förstår tjusning i dessa. Ligger ett gediget intresse hos dig finns därför alla möjligheter att ta mer och större ansvar på arbetsplatsen med tiden.

VI SÖKER DIG SOM

Vill jobba nära produktion och därmed följa resan från idé till färdig maskin. För att du ska klara av denna roll är det av värde att du har en fallenhet för stora maskiner och vill bli en del av ett företag med likasinnade kollegor.

Vi söker dig som:

* Är utbildad maskiningenjör eller motsvarande

* Besitter baskunskaper inom något CAD-program, förslagsvis från studierna

* Har kunskap/intresse om flödesteknik/hydraulik

Det är meriterande om du läst kurser inom hydraulteknik, men detta är inget krav.

Då företaget är beläget i Sala är det viktigt att du har nära dit och att du ser detta som långsiktigt.

Som person är du drivande och engagerad. Du besitter en ambition att vilja utveckla både dig själv och den produkt du arbetar med och gillar förändring. Ingen dag på SPD är den andra lik och därför är det viktigt att du är jakande till flexibelt och rörligt arbete.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

* Omfattning: Heltid

* Placering: Sala

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SPD:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Utvecklingsingenjör, maskin hos Academic Work i Sala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Conference&Business Center, Box112
19046 Arlanda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Josefin Jonasson

Till webb­ansökan 

Mer information