ELEKTRO/AUTOMATIONSINGENJÖR TILL SPECIALKEMIKALIEFÖRETAGET PERSTORP AB

2018-05-15

Är du en nyexad eller junior elektro/automationsingenjör och intresserad av processindustrin så är det här en fantastisk möjlighet att få vara en del av ett globalt och dynamiskt team på framgångsrika specialkemikalieföretaget Perstorp AB. Du kommer till ett företag med en fullspäckad portfölj och som växer med god lönsamhet, en organisation med mycket expertis och med engagerad personal. Du kommer i denna roll att vara delaktig i att forma den framtida riktningen för kvalitet och kompetens inom den kemiska industrin. Ta chansen & ansök!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Perstorp AB:s räkning en ingenjör inom elektro/automation. Perstorp AB växer och den aktuella avdelningen ”Operational & Technology Excellence” behöver därför förstärkas med en ny medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Perstorp önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Perstorp AB är ett modernt specialkemikalieföretag med över 1500 anställda runt om i världen; i Asien, Europa och Nordamerika. Deras specialkemikalier gör allt från bilar, burkar, segel och skor, lättare, starkare och säkrare. Allt i företagskulturen genomsyras av företagets värderingar fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Om du blir Perstorp AB:s nästa medarbetare kommer du till ett företag som går riktigt bra, som växer och blir mer och mer lönsamma. Du kan då vara med och forma en ny organisationsstruktur, du kommer att kunna lära dig mycket och på sikt kunna utvecklas i många olika riktningar, kanske till och med någon annanstans i världen än i Perstorp. Du kommer dessutom till en god arbetsplats med engagerad personal som bryr sig om varandra.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Perstorp. Perstorps intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som elektro/automationsingenjör på Perstorp AB kommer du arbeta på avdelningen ”Operational & Technology Excellence”, det är en nybildad, global avdelning med cirka 80 medarbetare (55 av dessa i Perstorp) vars uppdrag är att sätta de tekniska strategierna för bolaget. Således är avdelningen fokuserad på att utveckla och leverera tekniska lösningar och stabilisera och optimera fabrikernas resultat på alla Perstorp AB:s produktions-siter. Du kommer att arbeta i olika projekt vid förändringsarbeten i fabrikerna och leverera nya konstruktionslösningar och system inom el- och automationsområdet i nära samarbete med andra ingenjörsdiscipliner.

Du kommer till exempel att:

* bidra i olika projekt med din kompetens inom området

* att utföra konstruktionsarbete i AutoCad

* arbeta med el- och automationsritningar

* ta fram komponentval

* kostnadsberäkna och ta fram investeringskalkyler

* arbeta med teknisk dokumentation

Introduktionen kommer att bestå av flera olika moment. Du kommer till exempel att få en fadder, få möjlighet att nätverka med andra i organisationen, få ta del av internutbildningar med kompletterande självstudier samt att erbjudas en form av praktik där du får följa andra medarbetare i vardagen, till exempel i produktion, kontrollrum etc.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* har ingenjörsutbildning inom elektro/automation och intresse för processindustrin

* har goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker dagligen på båda dessa språk

* behärskar AutoCad samt PLC-programmering

* har möjlighet och vilja att resa till andra siter runt om i världen några gånger per år

Det är meriterande om du har arbetat inom industri, process eller produktionsmiljö, till exempel som process- eller linjeoperatör.

Som person är du orädd, självgående och du tar för dig. Du kommer att få coachande stöd från organisationen men du ska trivas med ansvar, att arbeta fram saker själv och hitta nya vägar, dina vägar. Du bör vara resultatdriven och ha en vilja att prestera och leverera och för att lyckas med det bör du arbeta med ett strukturerat och processorienterat förhållningssätt. I rollen är det viktigt att vara kommunikativ och således gilla att interagera med andra och våga säga sin åsikt. Du kommer att kommunicera en hel del med både interna och externa kontakter och det är därför av största vikt att du är relationsorienterad och uppskattar samarbeten med andra.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 1 september (finns en viss flexibilitet åt båda hållen)

* Omfattning: Heltid

* Placering: Perstorp

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

* Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Automationsingenjör, maskin hos Academic Work i Perstorp genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ottilia Herremo

Till webb­ansökan 

Mer information