Entreprenadchef Oskarshamn

2020-01-03

Sökord: Entreprenadchef, byggchef, Byggprojektledare, Byggprojekt, Projektchef

Affärsmässig Entreprenadchef sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!

På uppdrag av Sizes Entreprenad söker Isaksson Rekrytering & Bemanning erfaren Entreprenadchef som vill vara med och bygga morgondagens fastigheter i södra Sverige. Som Entreprenadchef hos oss kommer du att ansvara för hela entreprenadsidan och alla dess funktioner samt för tilldelade projekt under Affärsområdeschefen.

 Är du den vi söker?

Sizes Works bygger och monterar moderna trähus med hög kvalitet till en lägre kostnad än många andra konkurrenter, och nästan hela processen sker i fabrik för att spara så mycket tid som möjligt. Vi producerar allt från flerfamiljshus till kontor och samhällsbyggnader med fokus på det sociala rummet. Vi bygger på ett nytt sätt som är mer en industriell tillverkning än det traditionella sättet att bygga. Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER

Vi har påbörjat ett flertal större affärer under året och har en mycket bra orderstock som kommer att löpa många år framåt. Det gör att vi också har stora ambitioner att växa, inte minst genom automation i produktionen utan även med manfolk. Vi har i dagarna startat upp andra skiftet i produktionen, och är i och med det ca 100 anställda, varav ca 30 på kontoret. Det är nu dags att även tillsätta kompetent personal ute på de allt fler uppdragen ute på siterna samt i fabriken.

 Fabriken där vi tillverkar modulerna ligger i den vackra kuststaden Oskarshamn som har mycket att erbjuda. Närheten mellan landsbygd, stad, hav och skog ger dig alla förutsättningar att leva tryggt och bekvämt, med tid över att följa passioner och drömmar. Närhet, trygghet och passion – kort sagt alla byggstenar för en långvarig kärlekshistoria. Mer om Oskarshamn kan du läsa på www.oskarshamn.com

Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.

OM TJÄNSTEN

Sizes är på en stark tillväxtresa och vi erbjuder Dig möjligheten att vara med och bygga framtiden tillsammans med oss.

Som Entreprenadchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för verksamhet, kunder, ekonomi och alla funktioner inom Sizes. Du jobbar tillsammans med ett drivet och kunnigt team och tillhör företagets ledningsgrupp. Hos oss får du vara med och utveckla både personal, organisation och affärer.

Projektledarna rapporterar sina projekt mot Entreprenadchefen. Entreprenadchefen ansvarar inför Affärschef för genomförande (tid/ekonomi/kvalitet) av samtliga projekt.

Vi har flera projekt i pipen och du kommer bl a att arbeta med följande;

Vara ombud gentemot kund.Samordna projekten sinsemellan genom att tillse att dessa startas i tid och har rätt resurssättning.Bollplank till KAM i anbudsskede samt ansvaret för godkännande av offerter.Direktkontakt för långtidsplanering gentemot Produktionschef och Projektchef SPJobba med ständiga förbättringar

Etableringsorten är Oskarshamn.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är Högskoleutbildad ingenjör, sannolik civilingenjör eller byggingenjör. Du har erfarenhet av entreprenadverksamhet för bostäder/ fastigheter samt att ha jobbat i större projekt.

Du besitter troligtvis följande kvalifikationer:

Min 10 års erfarenhet från liknande arbete.Över 10-års erfarenhet som ledare Erfarenhet av entreprenadjuridik och myndighetshantering.Ekonomi (prognos, budget och kalkyl.)RiskhanteringAvtalsförhandlingGoda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi tror att du har ett helikopterseende och har lätt för att planera och organisera dina projekt. Du är affärsmässig, ansvarstagande och målinriktad. Du är en naturlig ledare som kan engagera din personal mot framgång i projektet. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att bygga morgondagens fastigheter? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Entreprenadingenjör hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB i Oskarshamn genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information