El/styrkonsult till Tecnicon!

2019-03-13

Trivs du i en flexibel roll där du får vara en del i ett arbetslag men med stora möjligheter att ta egna initiativ? Intresserar bygg och VVS branschen? Då ska du fortsätta läsa! Tecnicon i Örnsköldsvik söker en Elkonsult med inriktning på styr och övervakning. Urval sker löpande så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Tecnicons räkning en El/styrkonsult som kommer tillhöra en arbetsgrupp som idag består av 7 personer på Tecnicons kontor i Örnsköldsvik. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap där du har nära kontakt med både kollegor och chefer. Inom Tecnicon är det korta beslutsvägar och du kommer redan från start få vara med och komma med lösningsförslag samt nya ideér.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tecnicon. Företagets önskemål är att all kontakt går via Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Som El/Styrkonsult hos Tecnicon blir du en del av ett sammansvetsat team som arbetar mot att ständigt bli bättre tillsammans. I din roll kommer du ta dig an uppdrag av varierande storlek högt som lågt. Ditt ansvar blir att skapa bästa möjliga lösning åt respektive beställare. I tjänsten kommer du arbeta med projektering och ritning i Auto-CAD samt sköta vissa adminsitrativa delar och sammanställningar gentemot kunder i olika projekt. En vanlig arbetsdag kommer du exempelvis:

* Ta fram handlingar och förfrågningsunderlag

* Vara ute hos kunder och arbeta med styrmässiga problem

När du kommit in i rollen hos Tecnicon är förhoppningen att du längre fram också kommer att arbeta med besktning ute hos kund.

VI SÖKER DIG SOM

Vi ser gärna att du har en bakgrund från elkonstruktion på högskolenivå, alternativt en fyraårig teknisk utbildning tillsammans med arbetsliverfarenhet. För att lyckas i rollen krävs också:

* Intresse och kunskap inom Auto-CAD och Magic CAD

* Goda kunskaper inom svenska och engelska då det krävs för både intern och extern kommunikation

* Erfarenhet från projektering

* Arbetsliverfarenhet från liknande roll, gärna minst 4 år

* Körkort

Meriterande för rollen är om du har arbetat som antingen konsult eller entreprenör inom El/Styr.

Som person har du ett inre driv och en vilja att lära dig och utvecklas kontinuerligt. Du kommer att ges stor frihet under ansvar och det är därmed viktigt att du är en initiativtagande och självgående person som samtidigt tar ansvar för att det du påbörjat går i mål och ger resultat. Vidare är du en lagspelare som också trivs med att skapa nya relationer.

Mer information

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Örnsköldsvik

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Tecnicon är ett företag med lång erfarenhet som erbjuder professionellatekniska konsulttjänster inom såväl bygg som VVS. Tecnicon VVS-konsult är en del av Tecnicon och erbjuder bl.a. tjänster som OVK-besiktningar, energideklarationer, projektering av

VVS-tekniska installationer och energiberäkningar.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Örnsköldsvik genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Julia Dahlberg

Till webb­ansökan 

Mer information