Driven teknisk ingenjör sökes till kund i Ö-vik!

2018-01-13

Har du en teknisk ingenjörsutbildning? Har du alltid varit fascinerad av att följa produkt från innovationsfas till analys och konstruktionsförbättringar? Då kan detta jobb vara rätt för dig! Vi söker nu för kundens räkning en underhållsingenjör. Du kommer få chansen att arbeta i roliga projekt och samarbeta med bland annat systemingenjörer, delsystemkonstruktörer, teknisk dokumentation samt test & verifiering. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en underhållsingenjör till vår kund i Ö-vik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som underhållsingenjör deltar man vid arbete över produkternas hela livscykel från tidigt systemarbete vid konceptstudier och produktutveckling till feluppföljning och analyser av konstruktionsförbättringar på tidigare levererade produkter. Arbetet bedrivs i projektform och är ett samarbete med ett antal olika funktioner som t ex systemingenjörer, delsystemkonstruktörer, teknisk dokumentation samt test & verifiering.

Fokus i tjänsten ligger på driftsäkerhet och underhållsoptimering. Ändringshantering syftar till att få alla ändringar och tillägg specificerade, tids- och kostnadsberäknade på samma sätt som övriga underlag. Syftet är dessutom att ha full kontroll på alla förändringar och förtydliganden i underlagen för framtagning av produkten.

Du kommer att arbeta med underhållsberedning (Logistics Support Analysis (LSA), som är en strukturerad metod för att öka effektiviteten i underhåll och minska kostnaden för att tillhandahålla stöd med förprojektering av alla aspekter. En framgångsrik underhållsberedning kommer att definiera de supportbehov som är idealiska för vår kund.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som idag är tekniskt utbildad, minst högskoleingenjör, eller har motsvarande teknisk/systemvetenskaplig utbildning.

* Då du dagligen samarbetar med kollegor behöver du kunna kommunicera på svenska. Du bör även kunna engelska då en del kommunikation sker med internationella kunder.

Det är meriterande om du…

* Har erfarenhet av att arbeta inom industri

* Har erfarenhet av driftsplanering/drifthållning

* Har en bakgrund till försvaret eller försvarsindustrin

Som person är du drivande och kan på ett strukturerat sätt genomföra de arbetsuppgifter du planerat. Du kan analysera händelseförlopp och agera när det behövs i rollen som underhållsingenjör. Då du dagligen kommer samarbeta med andra kollegor krävs det att du är samarbetsorienterad och har en god kommunikativ förmåga.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Ö-vik

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Maskinmontör hos Academic Work i Örnsköldsvik genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mika Nilsson

Till webb­ansökan 

Mer information