Tekniker inom konventionell oförstörande provning Örnsköldsvik

2018-01-23

Tjänsten

Du kommer främst att praktiskt arbeta med olika provningsmetoder vilket bl.a. omfattar:

• röntgenradiografering

• visuell kontroll

• magnetpulverprovning

• penetrantprovning

• ultraljudsprovning

• virvelströmsprovning

Vi ger dig praktik och utbildning på betald arbetstid för att du på sikt ska få behörighet i någon eller några av ovan nämnda provningsmetoder.

Arbetet innebär mycket resor då uppdragen i första hand utförs hos våra kunder på verkstäder, montageplatser eller industrianläggningar. Våra kunder finns främst inom kärnkrafts-, tillverknings-, process-, petrokemisk-, pappers- och massaindustri samt energianläggningar.

Vi kan erbjuda ett arbete som

• är fritt och rörligt, med resor och möten med alla slags kunder och leverantörer både inom och utom Sverige

• innebär ett stort eget ansvar och ständig personlig utveckling

• verkar för säkerhet, trygghet och kvalitet

• finns i en bransch som växer och internationaliseras

• innehåller intressant teknik.

Du har teknisk gymnasieutbildning eller examen från KY, IPT eller IPI utbildning inom besiktning och kontroll. Alternativt har du en verifierad bakgrund inom branschen med aktuella behörigheter inom enligt EN473/Nordtest.

Du har gärna praktisk erfarenhet från arbete som kräver teknisk kompetens. Speciellt meriterande är om du tidigare har arbetat inom kontroll och oförstörande provning eller inom svets och material. Körkort är ett krav.

Som person är du flexibel med god samarbetsförmåga. Du ska ha lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Vi förutsätter att du är kommunikativ och behärskar engelska väl i tal och skrift.

Viktigt att du är positivt inställd till arbete utanför hemorten.

FORCE Technology fokuserar på att transformera specialiserade tekniska kunskaper till praktiska och kostnadseffektiva lösningar för ett brett spektrum av branscher i hela världen. FORCE tjänster karakteriseras av förmågan att bistå kunderna på alla nivåer inom deras organisation – från administrativa system till korrosionsskydd. FORCE koncernen har bolag i Danmark, Norge, Sverige, Kina, Singapore, Förenade Arabemiraten och finns på 17 orter i Sverige.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi vill därför förstärka vår organisation inom oförstörande provning. För att tillmötesgå denna efterfrågan söker vi dig som har ett brinnande intresse för utveckling och trivs att arbeta som konsult mot kund.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kontrollingenjör, maskin hos FORCE Technology Sweden AB i Örnsköldsvik genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

FORCE Technology Sweden AB
Tallmätargatan 7
72134 VÄSTERÅS

Telefonnummer: 0214903000

E-post: info@force.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Göran Andersson021-4903283070-3737088gan@force.se

Mer information