Junior Elkraftsingenjör till Nynas oljeraffinaderi

2019-03-13

Har du en universitetsutbildning inom elkraft och tycker om att arbeta i projektform? Vill du fortsätta utveckla dina kunskaper hos ett företag där du har möjlighet till stor individuell utveckling och där du får frihet under ansvar? Då är detta jobbet för dig!

OM TJÄNSTEN

Nynas är ett annorlunda oljebolag. I samarbete med deras kunder utnyttjar de oljans fulla potential och skapar värdefulla tillämpningar för olika användare och för vårt samhälle. Överallt omkring dig finns produkter och tjänster som har tillverkats – eller gjorts möjliga – av Nynas nafteniska oljor och bitumen. Nu söker de nästa nyckelperson, en elkraftsingenjör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nynas. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som elkraftsingenjör kommer du dels att agera specialist i större projekt men också driva egna projekt för att säkerställa kvalitén för elkraftsdisciplinen och projekten ni är involverade i. Du kommer att följa dina projekt från start till slut vilket innefattar arbete med beräkningar, ritningar, kontrollering av befintliga ritningar och korrigeringar tills du har en färdig konstruktionsritning.

Du kommer exempelvis att

* Vara ansvarig för kvalité och koordinering av projektens slutprodukter, ritningar och beräkningar

* Utveckla verktyg inom disciplinen

* Supportera andra team i investeringsprojekt

* Ansvara för att arbeta efter Nynas standards inom elkraft

Hos Nynas finns det möjlighet till en brant utvecklingskurva för dig som snabbt vill bygga på med erfarenheter. Då det är ett tungt tekniskt bolag finns det också många karriärsvägar framåt för personer med stort engagemang och motivation.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en utbildning från högskolan inom elkraft eller motsvarande

* Har en god förståelse för arbete med högspänning och lågspänning inom processindustrin

* Kan kommunicera obehindrat på engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen

Det är meriterande om du:

* Har kunskap i följande program: Etap, ACAD, Cable Sizing, Lightning Calculations

* Har arbetslivserfarenhet från arbete med elkraft inom processindustrin

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid, kontorstider

* Placering: Nynäshamn

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer härskt skicklig inom ditt område och som har en passion att utvecklas. För att lyckas i den här tjänsten så tror vi att du är serviceinriktad och samarbetsvillig eftersom du kommer att arbeta mycket i team. Vidare söker vi efter dig som är självgående och som har god förmåga att applicera teoretiska modell i praktiskt arbete.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Nynäshamn genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Nike Sporrong

Till webb­ansökan 

Mer information