Kvalitetsansvarig sökes omgående

2018-01-08

Företagspresentation:

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en Kvalitetsansvarig. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

I rollen som Kvalitetsansvarig kommer du att ansvara för granskning av lyftutrustning i enlighet med det europeiska maskindirektivet.

Din profil:

För att lyckas i rollen som Kvalitetsansvarig tror vi att du är resultat- och kvalitetsorienterad, kontaktskapande och kommunikativ. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskap om krav på material samt svetsteknik. Det är bra att ha förkunskapskännedom om maskinsäkerhet och standarder för lyftutrustning. Engelska språkkunskaper krävs samt erfarenhet av att arbeta i projektteam. Du är troligtvis utbildad högskole- eller civilingenjör inom kvalité alternativt teknisk inriktning.

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Angelica Hallgren och nås på 0760-70 24 35 eller på angelica.hallgren@unikresurs.se

Mer information

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin hos Unik Resurs i Sverige AB i Norrköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Angelica Hallgren0760-70 24 35

Till webb­ansökan 

Mer information