Verifieringsingenjör till SHL Group

2019-05-15

Är du ingenjör och vill arbeta på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då har du möjligheten här och nu. SHL Group utvecklar och producerar produkter för injektion och inhalation av läkemedel och är nu inne i en expansiv fas. Företaget har kontor i bland annat Sverige, USA, Taiwan och Kina. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en verifieringsingenjör till SHL Group. SHL Group utvecklar och producerar produkter för injektion och inhalation av läkemedel. Med verksamhet i Taiwan, Kina, Sverige och USA är SHL Group världens största leverantör av auto-injektorer. Bland deras kunder finns världens största läkemedels- och bioteknikbolag.

I och med att de expanderar och många projekt är på ingång söker de ytterligare en kollega. SHL Group söker någon som vill arbeta långsiktigt hos dem och för att kunna växa tillsammans. Du får en viktig och betydande roll hos dem och kommer kunna vara med i utvecklingen framåt.

Du kommer att arbeta i SHLs testgrupp som totalt består av 12 personer. Till en början erbjuds du ett introduktionspaket om en till två månader för att på bästa sätt sättas in i hur arbetet och rutiner på arbetsplatsen fungerar. Detta tillsammans med stöttningar av kollegor samt av Kristina som arbetar som gruppchef för teamet. Kollegorna i testgruppen är ett sammansvetsat team där det är högt i tak och det uppmuntras att säga vad man tycker. Det finns en blandning av kompetenser och en härlig gruppdynamik och de hittar gärna på saker tillsammans utanför arbetet.

Såhär beskriver en av medarbetarna det bästa med att arbeta på SHL Group:

För mig är det bästa med SHL Group självständigheten och utbytet med andra kulturer. Det är även individens påverkan som varje anställd har och möjlighet att skapa nya processer. Vidare är det roligt att få jobba med kunder och att få möjligheten att hela tiden lära sig mycket

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som verifieringsingenjör kommer du att arbeta i utvecklingsprojekt med att stötta upp dina övriga kollegor i teamet. Det kommer i huvudsak inledningsvis att bestå i att arbeta med mekanisk testning, att analysera och sammanställa data och upprätta testrelaterad dokumentation. Du kommer även att stötta upp projektledarna med planering av testverksamhet. Testavdelningen har ett nära samarbete med testavdelningen i Taiwan och det finns möjlighet att resa dit och arbeta under kortare perioder. Du kommer även att stödja projektgrupperna med kundkommunikation relaterad till testning samordnat med projektledarna.

Du kommer till exempel att:

* Utföra mekanisk testning

* Skriva test/-verifieringsdokumentation (planer, protokoll, rapporter)

* Arbeta med statistisk analys av testdata

* Arbeta med metodutveckling

Du kommer få arbeta på ett företag med mycket erfarna kollegor vilket kommer ge dig en bra möjlighet att komma in i branschen och få erfarenhet på samma gång. På sikt kommer du att få mer ansvar och du kommer själv kunna påverka vilken riktning som du vill ta på SHL Group framåt utifrån dina egna intressen. Du kommer exempelvis kunna arbeta laborativt, med globala projekt eller med kundkontakt.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant ämne förslagsvis maskin, kemi eller fysik

* Har intresse för statistisk analys

* Har goda kunskaper i engelska då arbetsuppgifterna kräver det.

Det är meriterande om du:

* Har kunskaper i det svenska språket

* Har arbetat i en laborativ miljö

* Har erfarenhet av att skriva testrelaterade dokument

* Har kunskap kring dokumentation i en högreglerad miljö

Som person är du initiativtagande där du kommer med nya förslag på hur arbetet kan förbättras och tar tag i saker som behöver göras. Du resultatinriktad och driven och du gillar nya utmaningar. Du har även ett analytiskt intresse och en kommunikativ förmåga då du kommer att samarbeta med kollegor i andra länder och ha kundkontakt. Du har en positiv inställning till arbetet och en god förmåga att arbeta självständigt. Du vill lära dig mer inom området.

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid minst 6 månader med chans till förlängning och på sikt en direktanställning

* Placering: Stockholm, Nacka Strand

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SHL Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

INFORMATION OM FÖRETAGET

SHL Group AB utvecklar och producerar produkter för injektion och inhalation av läkemedel. Med verksamhet i Taiwan, Kina, Sverige och USA är SHL Group världens största leverantör av auto-injektorer. Bland våra kunder finns världens största läkemedels- och bioteknikbolag. SHL Group bildades 1989 och har idag totalt drygt 4500 medarbetare varav ca 120 på SHL Group AB i Nacka Strand.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemtestare hos Academic Work i Nacka genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maria Swedner

Till webb­ansökan 

Mer information