Sommarpraktikant 2019

2019-02-10

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Stockholm växer och Nacka växer.

De som bor här trivs och ännu fler vill flytta hit. Därför bygger, förtätar och utvecklar vi i alla delar av kommunen, så att Nacka fortsätter att vara en attraktiv plats att leva, verka och vistas på. Vi sitter i Sveriges modernaste stadshus, 10 minuter från Slussen.

Hos oss får du ta stort personligt ansvar och jobba i breda processer och utmanande projekt. Vi söker dig som kan, vill och vågar vara med och driva stadsbyggnadsarbetet i en av Sveriges mest expansiva kommuner. Antar du utmaningen?

År 2019 söker vi sommarpraktikanter till:

Trafikenheten: Två platser

Trafikenheten hanterar frågor kring framkomlighet och trafiksäkerhet i den befintliga vägstrukturen samt ansvarar övergripande för kommunens cykelstruktur. Detta är en praktikplats för dig som är intresserad av trafikplanering och du kommer bland annat att arbeta med inventering inom trafikområdet.

Exploateringsverksamheten: Två platser

Exploateringsverksamheten består av två enheter som leder kommunens 200 stadsbyggnadsprojekt. Du får se helheten i stadsbyggnadsprocessen och hjälpa projektledarna med enklare uppgifter inom projekten.

Enheten för bygg och anläggning: En plats

Enheten för bygg och anläggning ansvarar för kommunens produktion av bland annat skolor, förskolor och idrottsanläggningar. Som praktikant stödjer du enhetens medarbetare i det dagliga arbetet.

Mer information

Anställningsvillkor

Arbetsperioden är flexibel och bestäms i samråd med respektive enhetschef. Lön utgår enligt beslutad lönetrappa baserad på fullgjorda studieår.

Mer information och ansökan

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 7 mars 2019. Glöm inte att anmäla dig till Lavaminglet den 5 mars kl 16 som är i Nacka stadshus, där du får möjlighet att mingla med våra enhetschefer! Anmäl dig (och gärna en vän) till sara.nadbornik@nacka.se.

Varmt välkommen!

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Civilingenjör, bygg hos Nacka kommun, Myndighets- och huvudmannaenheter samt stöd, personalenheten i Nacka genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Nacka kommun, Myndighets- och huvudmannaenheter samt stöd, personalenheten
Granitvägen 13-17
13140 Nacka

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sara Nadbornik, HR-specialist08 718 91 91

Till webb­ansökan 

Mer information