Automationsingenjör inom produktion till ÅF i Helsingborg

2019-07-17

Om jobbet

If(BoringAtWork() === true) {            

BoringAtWork.stop.();            

JoinÅF(); 

Tycker du om att få saker att göra som du vill? Vill du automatisera allt du ser? Känner du kanske dessutom att utmaningarna där du är inte är tillräckliga för att stimulera din kreativa och tekniska ådra? Just nu ger vi dig möjligheten att ingå i ett team som jobbar med automation mot våra kunder inom bland annat tillverkningsindustri och process.  

Här skapar vi innovation för framtiden!  

ÅF har under de senaste åren kontinuerligt stärkt sin kompetens och leveransförmåga inom automation. På Advanced Automation i Helsingborg växer vår verksamhet framförallt inom projekt, därför söker vi nu drivna och målmedvetna Automationsingenjörer till vårt kontor i Helsingborg.  Du kommer att ingå i ett team som främst jobbar mot tillverkningsindustri, forskning och försvar. En viktig del i rollen är relationen till kund, eftersom vi även jobbar med ”man på plats” - det vill säga du blir ÅFs ansikte utåt hos våra kunder. 

Du kommer bland annat att jobba med: 

PLC programmering, motion och robotar 

Elkonstruktion 

Idrifttagning 

Systembeskrivningar 

Projektledning 

Vem är du?

I denna rekryteringen söker vi efter dig som är mer etablerad i din yrkesroll, och känner dig redo att utmana din kompetens på en helt ny nivå.  

Vi tror att du: 

Har en teknisk civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande. 

Har ett par års erfarenhet inom automation och/eller elkonstruktion 

Är en målinriktad och prestigelös lagspelare 

Trivs i en roll som konsult  

Meriterande är om du har jobbat i något av följande system: 

Siemens S7 TIA portal 

Wonderware InTouch, Citect eller iFIX 

Mer information

ABB 800xA 

Beckhoff 

Omron 

Mitsubishi 

Eplan P8 eller Elprocad 

Som person behöver du trivas att ha sociala kontakter i ditt arbete, både med kunder och kollegor, då vi är övertygade om att samarbete är nyckeln till framgång. Vi tror att du är modig och vågar testa nya vägar för att stärka vår position på marknaden. Du är en hängiven lagspelare som med stolthet engagerar dig i ditt arbete och ditt lag. 

Eftersom vi befinner oss mitt i sommartider så kommer vi att starta vårt urval först i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Automationsingenjör, elkraft hos ÅF AB i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ÅF AB
Box 585
21174 Malmö

Till webb­ansökan 

Mer information