Spännande E.ON söker noggrann och analytisk mätvärdestekniker till Malmö!

2019-01-10

Är du noggrann, analytisk och väldigt intresserad av att analysera och lägga prognoser baserat på mätvärden? Har du ett stort intresse för E.ON och energibranschen, och vill utvecklas i en viktig roll där du tillsammans med ditt team jobbar med nätavräkning och analyser? Då är denna tjänst HELT rätt för dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för E.ONs en analytisk mättekniker med start omgående i Malmö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid, initialt 6 månader, men där finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som mätvärdestekniker med fokus på analys, kommer du att arbeta i ett härligt team i Malmö, där fokus ligger på samarbete. Teamet får in mätvärden som du kommer att analysera. Hur mycket av elen eller gasen går in respektive ut - vad beror detta på? Du kommer göra nätavräkning, kolla på avvikelser och därigenom räkna på balansen. Mycket fokus ligger också på att du och ditt team gör prognoser framåt över hur mycket el och gas som kommer användas.

Du kommer också ha en hel del extern kontakt med kunder, samt flera interna kontaktytor för att hämta in den data du behöver för att kunna analysera och lägga prognoser.

Du kommer till exempel att:

* Analysera mätvärden

* Göra avräkningar och se över avvikelser

* Räkna på balansen

* Lägga prognoser framåt baserat på mätvärden

Tjänsten passar dig som har ett analytiskt sätt att tackla problem, och som brinner lite extra för noggrannhet. Du vill arbeta med siffror, gärna inom energibranschen.

VI SÖKER DIG SOM

* Är tekniker, ingenjör och/eller som har relevant arbetslivserfarenhet inom mätvärden

* Är analytisk och väldigt intresserad av siffror

* Har goda kunskaper i det svenska språket, då kommunikation med kunder och i teamet sker på svenska

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av Lavastorm

* Har erfarenhet av SAP

* Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Mycket stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Som person drivs du av att lösa problem på effektivt sätt, och samlar information och identifierar resurser för att analytiskt lösa dina arbetsuppgifter. I grupp är det viktigt för dig med samarbete, och du anstränger dig för att skapa goda samarbeten. I din arbetsroll är du också uppmärksam på detaljer i arbetet och följer de kvalitetsstandards som finns för arbetet

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad. läs mer här: E.ON

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Martin Johansson

Till webb­ansökan 

Mer information