Junior utvecklare till Stratiteq

2019-01-10

Är du intresserad av att effektivisera processer inom affärsverksamheter? Har du i dina tidigare roller haft kundkontakt och gillar att ge expertråd? Lever du i symbios med Microsofts ekosystem och har full insikt i hur deras produkter samverkar och utvecklas? Då har du nu chansen att bli Stratiteqs nästa KAP! Du kommer bli en del av ett innovativt företag som främjar både personlig som yrkesmässig utveckling där du även ges möjligheten att arbeta i en social miljö med erfarna kollegor som alla värdesätter att ha kul på jobbet. Vill du bidra till Stratiteqs fortsatta expansion och möta deras kunders framtida behov borde du söka tjänsten omgående!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Stratiteqs räkning en utvecklare som gillar att analysera kunders verksamheter och som alltid strävar efter att leverera verksamhets- och kundnytta. Stratiteq är ett konsultbolag bestående av affärs- och IT-konsulter som stödjer verksamheter i digitalt driven beteendeförändring – hela vägen från strategi till tekniskt genomförande, till en lösning i framkant. Bolaget grundades 2004 och består idag av närmre 110 medarbetare med en vision av fulländande leveranser och den bästa arbetsplatsen. I Hattfabriken mitt i hjärtat av Malmö närmre bestämt Gustav Adolfs torg hittar du Stratiteqs coola och anrika kontor där du nu har chansen att bli en del av teamet och omge dig med kompetenta kollegor som varje fredag äter frukost tillsammans och titt som tätt anordnas det afterworks och cookalongs. Helt enkelt en miljö som skapar framgång!

Läs gärna mer om vad det är som gör att medarbetaren Fredrik Olsson – utvecklare & projektledare trivs så bra på Stratiteq

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare kommer du ingå i affärsområdet Employee & Customer Experience som idag består av 6 både seniora och juniora utvecklare. Affärsområdet står bakom grymt spännande lösningar baserade på .NET plattformar så som Dynamics 365 och Office365/SharePoint. I tjänsten blir du en central person i att hjälpa företagets kunder att bygga och utveckla deras lösningar i ovan nämnda plattformar. Med din fingertoppkänsla kommer du förverkliga visioner hela vägen från analys och lösningsdesign, till utveckling och implementering. Oavsett om de utvecklas från scratch eller tas fram genom anpassning av standardprodukter och plattformar.

Till din hjälp kommer du ha kompetenta kollegor där du din första tid kommer erbjudas stöttning i form av mentorskap från en senior kollega för att komma in i rollen och företaget. Du kommer även få en bra introduktion där du exempelvis börjar med mindre uppgifter i pågående projekt.

Givetvis får du kompetensutveckling som sker inom projekten, i umgänget med kollegor och genom öppna kurser. Om du gör extremt bra från dig finns möjligheten att göra karriär som Tech Lead, en av många karriärs vägar.

Du har kanske redan listat ut de men dagarna kommer inte enbart att spenderas med andra Microsoft-geeks. På Stratiteq kommer du även arbeta med kollegor som är specialiserade på bland annat CRM, kundlivscyklar och inte minst med affärsutvecklare och strateger. Så tyvärr, du får inte bara sitta och koda hela dagarna även om det är jäkligt gött!

Tjänsten passar dig som har en förkärlek till Microsoft 365 tekniska plattformar och vill fortsätta din resa på ett företag där man uppmuntrar nya idéer och inte blir en i mängden. Du ska gilla att driva din egna utveckling framåt och gillar att arbeta självständigt där du inte är rädd för att ta egna initiativ till lösningar.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

Vi tror att du har ett genuint intresse för utveckling, ny teknik och utmanande problemställningar. Du tycker att det är spännande att analysera behov och ständigt förbättra kunders affärsverksamhet. Vidare har du:

* En akademisk examen inom IT (t.ex. systemvetare, ingenjör eller motsvarande)

* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

* Erfarenhet inom ett eller flera områden C#/.NET, Git, HTML/CSS/Javascript

Det är meriterande om du…

* Har arbetat med plattformarna Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Azure

Som person är du noggrann och väl medveten om mål och hög kvalitetsstandard. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Då du arbetar i en konsultroll är det viktigt att du är kommunikativ, självständig och trivs med att bygga och underhålla relationer till kunder och kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Malmö, Gustav Adolfs torg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stratiteqs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid.

Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om hur det är att arbeta på Stratiteq här!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Malmö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sebastian Ottosson

Till webb­ansökan 

Mer information