Elektronikintresserad ingenjör till bred tjänst

2019-06-26

Vi söker dig som älskar teknik i allmänhet och elektronik i synnerhet. Du letar efter ett jobb där du får användning av både ditt tekniska kunnande och sociala kompetens, här är tjänsten för dig som vill jobba brett och gillar helhetstänk, ha mycket kontakt med andra och verkligen få chansen att kickstarta din karriär.

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i vår kunds elektronikteam och kommer att ha en bred funktion i teamet. Du gillar att ha koll på helheten och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du, tillsammans med en annan kollega, ser till att ni har allt som behövs för att hela teamet ska kunna leverera. Du specificerar och köper in produkter, testar produkterna som ska användas och har mycket kontakt med leverantörer.

Det är en roll med krav på stort tekniskt kunnande och social kompetens, du hanterar många saker samtidigt och vill alltid framåt. Du kommer att få en väldigt bra inblick i olika processer och produkter och är en perfekt start för dig som vill vidare till exempelvis en projektledarroll eller liknande så småningom!

Om företaget

Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Din profil

Du är strukturerad och driven, du gillar att ha kolla på mycket samtidigt och du är inte rädd för att ta kontakt med andra. För att passa in i teamet är du också ödmjuk och hjälpsam, du vill alltid det bästa för gruppen och strävar alltid framåt. Självklart har du också ett stort elektronikintresse!

Skallkrav:

- Högskole- eller civilingenjör inom elektronik, nanovetenskap eller motsvarande

- Engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Svenska

Mer information

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Ort: Lund

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Civilingenjör, konstruktion, elektronik hos Framtiden AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Framtiden AB
Drottninggatan 1D
21211 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Bim Nejdebringbim@framtiden.com

Till webb­ansökan 

Mer information