Junior C#/.NET utvecklare till Axis Enterpriseavdelning

2018-08-16

Är du en junior utvecklare som brinner för programmering, oavsett språk och ramverk? Vill du växa i din roll som utvecklare tillsammans med innovativa Axis Communications? Då kan du sluta leta för du har hittat rätt tjänst!

OM TJÄNSTEN

Troligtvis var du den i klassen som kursarna kom och frågade om du vill kika på deras kod eller testa deras applikation. Du är helt enkelt duktig på det du gör och brinner för att utvecklas inom produktutveckling av mjukvara! Att ha morgonfika varje morgon med likasinnade kollegor, att få möjlighet att växa inom företaget och roller samt få en specifikt utvald mentor just för dig. Detta erbjuder vi nu hos Axis Communication!

Tillsammans med ett team på fyra personer inom affärsområdet Enterprise kommer man som junior utvecklare att ta fram mjukvara för Axis kunder inom säkerhetsbranschen.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare kommer du arbeta med att ta fram mjukvara som ska underlätta installation och konfiguration av enterprise-lösningar. Du kommer att bli den femte medarbetaren i ett nystartat team och kommer få mycket ansvar i att forma din roll själv.

Avdelningen är ny och det finns i dagsläget inte mycket gammal kod att rätta utan huvudfokus ligger på nyutveckling. I dagsläget jobbar avdelningen med flera olika ramverk och språk, främst C#/.NET och C++. I molnet jobbar de främst med AWS och deras ramverk. Teamet jobbar agilt efter Kanban-modellen och håller dagliga Stand up möten där hela gruppen är närvarande.

Tjänsten passar dig som är junior utvecklare och vill få möjligheten att påverka din framtida roll i ett nystartat team. Du kommer att jobba med riktigt spännande teknologi och sätta dig in i en molnbaserad tjänst och lära dig utav seniora utvecklare med bred kunskapsbas. Det kommer på sikt även finnas möjlighet att jobba med självständiga projekt.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom relevant IT-utbildning. Utöver programmeringshantverket så känner du dig bekväm med ett agilt arbetssätt och med att jobba i team. Du har stor passion för programmering och sitter gärna med diverse hobbyprojekt på din fritid. I denna tjänst behöver du vara flytande i både svenska och engelska då kommunikationen i tjänsten sker på båda språken.

Det är meriterande om du har:

* programmerat i C#/.NET

* tidigare har arbetat med AWS och Go

Vi tror att du är en person som ser varje problem som en utmaning som bara väntar på en lösning. Du är stolt över din kodning och förmåga och villa lära dig fler språk. Tillsammans med andra entusiastiska och taggade ingenjörer kommer du att få jobba med många olika element.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

* Omfattning: Heltid, erbjuds en tillsvidare anställning hos Academic Work

* Placering: Lund, Ideon

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Mer information

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Axis Communication är marknadsledande inom nätverksvideo och en drivande kraft i skiftet från analog till digital videoövervakning, vilket gör en tryggare, smartare och säkrare värld möjlig. Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer som inkluderar produkter och lösningar baserade på innovativa och öppna teknikplattformar.

Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Axis samlar duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål – att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sebastian Ottosson

Till webb­ansökan 

Mer information