Projektassistent

2018-08-13

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Arbetsuppgifter

Funktionella studier på cellinjer, främst kolorektal- och pancreascancer.

Nedreglering och överuttryck av gener, studier av effekt av behandling med olika cellgifter och antikroppsbehandlingar med olika readouts. Western blotting, immuncyto-/histokemi, RNA-sekvensering och bioinformatiska analyser, flödescytometri.

Kvalifikationer

Masterexamen inom bioteknik eller motsvarande. Civilingenjörsexamen är meriterande.

Krav för anställningen är erfarenhet av arbete med cellkultur, gentransfer, PCR, Western blot, flödescytometri, immunhistokemi. Goda kunskaper i statistik och bioinformatik.

Mer information

Meriterande erfarenheter och färdigheter

Förmåga att uttrycka sig på engelska mycket väl i såväl tal som i skrift. Vistelse vid utländskt lärosäte.

Anställningen är tidsbegränsad under sex månader.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Laboratorieingenjör, kemi hos Medicinska fakulteten, Institutionen för kliniska vetenskaper Lund i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Medicinska fakulteten, Institutionen för kliniska vetenskaper Lund
BMC F13
22184 Lund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Karin Jirström/professor046-2220829

Till webb­ansökan 

Mer information