Lärare i programmering (TE 4 gymnasieingenjörer) till NTI Gymnasiet i Lund

2018-08-07

NTI grundades 1968 och vi har under våra 50 år utbildat tekniker, ingenjörer och innovatörer på våra 15 skolor runt om i landet. Ett ledord för NTI-gymnasierna är innovation och nytänkande. Vi ska ge eleven verktyg, möjligheter och mod att utveckla sin kreativitet och testa nya idéer. Kvalitet och elevfokus är viktiga hörnstenar för NTI-gymnasiet. NTI är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare. 

NTI Gymnasiet i Lund är en attraktiv skola med utbildning av gymnasieingenjörer genom ett fjärde tekniskt år. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter inom programmeringsområdet? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i programmering.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Programmeringslärare till TE 4, utbildning av gymnasieingenjörer inom praktiskt program.

Gymnasieingenjörerna i Lund, inriktning programmering, behöver förstärkning. Ett 4:e tekniskt år innebär en praktisk påbyggnad på teknikprogrammet med syfte att skapa förutsättningar för eleverna att få jobb inom programmering/mjukvarudesign.

Vi söker dig som är intresserad av programmering och som kanske redan jobbar i branschen. Pedagogisk erfarenhet är meriterande.

Eleverna är väl motiverade och har ofta bra grunder inom programmering när de börjar hos oss. Nu utbildar vi tredje omgången gymnasieingenjörer. Vi har totalt 15 platser och hade förra året 12 elever. Minst hälften av eleverna som tar examen haft jobb när skolan slutat.

Vi jobbar nästan uteslutande praktiskt i grupprojekt. I slutet av utbildningen så har vi 12+veckor APL (praktik).

Vi önskar att du har kunskap om/erfarenhet av:

Mer information

• Agila utvecklingsmetoder

• Goda programmeringskunskaper (t.ex. inom frontend, backend eller spelprogrammering)

• Webbutveckling eller Webbdesign

• Tidigare undervisning på gymnasiet (t.ex. programmering 1 eller 2, webbutveckling, webbserverprogrammering)

Du har även en god pedagogisk förmåga, kan inspirera och engagera elever till lärande, men framförallt behöver du ha ett stort teknikintresse. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever. 

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på 40 % förlagt till 2-3 dagar med start omgående. Placeringsort är Lund

Har du frågor, kontakta gärna programansvarig Jonas Nilsson 0703734714 eller jonas.nilsson@lund.ntig.se

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen hos NTI-gymnasiet i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

NTI-gymnasiet
Box 213
10124 Stockholm

Till webb­ansökan 

Mer information