Teamledare Anläggningsekonomi

2019-05-20

Om jobbet

Vi på ÅF Pöyry inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela ÅFs kompetens i ryggen. Vi trivs bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fantastisk utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är vi ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter, och vi finns i hela Sverige.

Inom affärsområdet finns marknadsområde Bygg- och anläggningsekonomi. Vi är marknadsledande i Sverige inom kostnadsberäkningar och kostnadseffektivisering av projekt. Vi har spetskompetens inom bygg-, fastighets- och anläggningsekonomi och utför årligen ca 500 uppdrag. Våra underlag ger ökad kunskap om kostnader för alternativa lösningar och ger förutsättningar att i ett tidigt skede av projekten ta ställning till kostnadskonsekvenser för olika krav och önskemål.

Vill du vara med på vår resa framåt? Vi söker nu en Teamledare inom Anläggningsekonomi till vårt kontor i Luleå!

I rollen som teamledare ansvarar du för att utveckla både en grupp inom anläggningsekonomi, men också organisationen för att möjliggöra nya positioneringar på marknaden. Du kommer parallellt att arbeta som uppdragsledare/anläggningsekonom med egna uppdrag inom ditt kompetensområde.

Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Jobbet innebär stor frihet och ett stort ansvar med uppbackning av kunniga kollegor från hela landet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred erfarenhet från anläggningsbranschen och minst 5 års erfarenhet av kostnadskalkylering. Du kommer sannolikt från beställar-, konsult- eller entreprenadsidan och har vana av att utläsa ritningar och bygghandlingar.

Som person är du social och stimuleras av att skapa och utveckla hållbara relationer. Vi fäster stor vikt vid noggrannhet och att du har ett öga för såväl detaljer som helheter. Du trivs med att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt.

Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole- eller civilingenjör, alternativt har du examen från yrkeshögskola.

Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar körkort.

Urval sker löpande och vi välkomnar därför din ansökan till oss redan idag!

Mer information

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar även aktivt med att främja mångfald, vilket vi tror kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör hos ÅF AB i Luleå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ÅF AB
Residensgatan 18
97238 Luleå

Till webb­ansökan 

Mer information