Automationsingenjör till Nordomatic!

2018-12-05

Har du ett intresse för PLC-programmering och en utbildning med inriktning mot el/automation? Trivs du med att jobba i projekt och samarbeta med andra? Vi söker nu dig som vill ta dig an nya utmaningar och projekt!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en automationsinjengör till Nordomatic, ett stort och stabilt företag som finns på flera orter i södra Sverige. Här finns karriärmöjligheter och stora chanser att utvecklas. Du har möjlighet att arbeta i Linköping eller Norrköping.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordomatic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en sex månaders period. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som automationsingejör kommer du arbeta med ett flertal, varierande arbetsuppgifter. Du kommer till exempel att:

* Arbeta med PLC/DUC programmering, avprovning, driftsättning och injustering av fastighetsautomationssystem.

* Projektering och konstruktion.

* I vissa fall ta en ledande position i dina projekt för att ansvara att kundens uppsatta förväntningar nås.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande.

* Har god förståelse runt VVS processer.

* Har ett B-körkort

Det är meriterande om du

* Har erfarenheter av PLC programmering, gärna från flera olika automationssystem så som Regin, Saia och Fidelix.

* Tillgång till egen bil.

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad. Du är också noggrann och tackar inte nej till en utmaning eller ett nytt projekt. Du är även kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina projekt på bästa, möjliga sätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Linköping alt Norrköping

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordomatics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ”smart buildings” och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med ca 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Nordomatic är måna om sina medarbetare och ser alltid möjligheter till karriärsutveckling.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Automationsingenjör, maskin hos Academic Work i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Gunilla Yavsan

Till webb­ansökan 

Mer information