NÄTVERKSTEKNIKER

2019-08-22

Vill du arbeta i ett team med duktiga ingenjörer i en internationell miljö? Brinner du för teknisk problemlösning och vill jobba i en kundnära roll? Vill du vara delaktig i utvecklingen av framtidens rymdindustri? Det händer mycket inom vår bransch nu som du inte vill missa! 

 

DITT UPPDRAG

Som Nätverkstekniker stödjer du våra säljregioner med din nätverksexpertis, tar fram tekniska underlag, ritningar och kalkyler.

Du arbetar även praktiskt med teknisk drift och förvaltning av vårt globala kommunikationsnätverk. I din roll ligger att arbeta med förändringar och förbättringar av nätverket och närliggande stödsystem samt att se till att förebyggande underhåll genomförs. Du kommer också att ansvara för felsökning och felhantering i det globala kommunikationsnätverket och fungera som länken mellan vår operativa drift, våra tekniska experter och våra kunder.

I ditt uppdrag ingår att leda eller vara delaktig i våra projekt såväl externa som interna. Du testar, validerar, implementerar och lämnar över till driften. Du säkerställer att planerat förebyggande underhåll genomförs samt ansvarar för att serviceavtal, förändrings- och förbättringsarbete och dokumentation sker i enlighet med projektets ramar. 

 

DIN PROFIL

Vi vänder oss till dig som:

Mer information

• är en driven nätverks- eller systemtekniker

• vill fortsätta att utvecklas inom ditt område

• trivs med teknisk problemlösning och samtidigt är mycket serviceinriktad

• skapar förtroende genom ditt kunnande och din personlighet

• är noggrann och strukturerad

• har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska

• tycker att det är lika spännande med rymden som vi gör

För oss kommer dina personliga egenskaper vara kritiskt för vår framgång vilket betyder att för rätt person med mindre erfarenhet är vi villig att utveckla och lära upp.

 

PLACERING

Du kommer vara placerad vid Esrange/Kiruna.

 

NÄSTA STEG

Är du intresserad av att vara delaktig i en spännande bransch i en utmanande och utvecklande roll, välkommen med din ansökan redan idag då vi applicerar löpande rekrytering. För frågor vänligen kontakta Mikael Eliasson, Global Manager Network Services: mikael.eliasson@sscspace.com Vi utvärderar alla ansökningar löpande.

 

Vi ser framemot din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Nätverkstekniker hos SSC i Kiruna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

SSC
SSC P.O. Box 4207
17104 Solna, Sweden

Till webb­ansökan 

Mer information