El- och telekonstruktör

2018-12-05

På Elektrotekniska Byrån finns idag 15 konstruktörer som tillsammans arbetar med konstruktion av el- och telesystem till våra kunders fastigheter. Hos oss kommer du att få arbeta varierat med fastigheter; allt ifrån skolor och vårdcentraler till bostäder och kontor. Ditt främsta verktyg är AutoCAD MEP och/eller AutoCAD Revit där du tar fram konstruktioner för belysning, brandlarm, passersystem, datanät och andra system som hör hemma i en modern fastighet. I vissa projekt kommer du att samarbeta med dina kollegor i en projektgrupp och andra projekt driver du självständigt. Du kommer att få tillgång till en mentor som du alltid kan få stöd av och bolla idéer med.

Vill du jobba i ett mindre företag med mycket personlighet och korta beslutsvägar? Vi söker dig som är en självgående konstruktör inom el och/eller tele. Hos oss får du hyggliga kollegor som är bra på att samarbeta och möjlighet till stort eget ansvar.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att konstruera och projektera el- och/eller teleanläggningar i Auto-CAD och jobbar idag självgående i verktyget. Vi förutsätter att du har förmåga att planera, utföra och ta ansvar för dina egna projekt. Då vi vid tillfälle åker ut på externa möten kräver tjänsten att du har B-körkort. Språkligt uttrycker du dig väl på svenska i både tal och skrift och hos oss är det meriterande om du även behärskar engelska. En relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskoleingenjörsnivå, alternativt en flerårig praktisk yrkeserfarenhet är också något vi tycker är en merit.

Elektrotekniska Byrån bildades 1964 i Karlstad. Sedan dess är vi en av landets främsta elektrotekniska specialister och vi har varit involverade i många omfattande ny- och ombyggnadsprojekt. Tack vare våra goda och mångåriga kundrelationer och en strävan efter att alltid ligga ett steg före teknikutvecklingen är vi en av de mest erfarna och kunniga leverantörerna i branschen.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elkonstruktör hos Elektrotekniska Byrån i Karlstad AB i Karlstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Elektrotekniska Byrån i Karlstad AB
Lagergrens Gata 4
65214 Karlstad

Telefonnummer: 010-7886000

E-post: info@ebabkonsult.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Liselott Hjärpe0107886040liselott.hjarpe@ebabkonsult.se

Mer information