Junior tekniker inom produktion till Husqvarna

2019-04-16

Söker du ett analytiskt arbete där du får ha mycket kontakt med andra människor? Är du dessutom tekniskt intresserad? Då kan detta var jobbet för dig! Husqvarna söker nu en driven och analytisk person som vill arbeta med förbättringsarbete på deras nya fabrik. Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en junior produktionstekniker till Husqvarna. Detta är ett uppdrag till Huskvarnas nya EDGE-fabrik. I denna tjänst kommer du ingå i ett team som arbetar med komponentförädling tillsammans med sex andra personer. Därmed är stor del av arbetet teambaserat. Du kommer jobba nära en erfaren kollega som kommer stötta dig så att du får en bra upplärning i arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under minst 6 månader. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

På EDGE-fabriken kommer du att arbeta med flera produktionsprocesser med förbättringsarbete. Du kommer även till stor del stötta produktionen i det dagliga arbetet med såväl instruktioner som kvalitetsarbete.

Du kommer till exempel att:

* Stötta nuvarande tekniker

* Arbeta med förbättringsarbete

* Följa upp och stötta produktion i det dagliga arbetet

VI SÖKER DIG SOM

* Har en gymnasial eller eftergymnasial teknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig och relevant för tjänsten

* Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

Det är meriterande om du…

* Har erfarenhet av arbeta enligt LEAN och/eller förbättringsarbeten

* Har kunskap inom material och/eller härdning

Som person analyserar och agerar du för att förekomma långsiktiga problem och hitta den mest effektiva lösningen. Du anstränger sig för att skapa goda samarbeten och anpassar ditt beteende för att förbättra samarbetet med andra personer. Vidare tar du initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt och sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående eller augusti

* Omfattning: Heltid, 8-17

* Placering: Huskvarna

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET

Huskvarna är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Produktionsingenjör, elektronik hos Academic Work i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Louice Ståhlkrantz

Till webb­ansökan 

Mer information