Medicinsk sekreterare till öron- näsa- halsmottagningen i Hudiksvall

2018-01-05

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO ÖNH bedriver akut och planerad öra-näsa-halssjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt hörselhabilitering, hörcentraler och teknisk hörselvård på fyra orter i länet; Gävle, Sandviken, Hudiksvall och Bollnäs. Vi är medarbetare med kompetens som sjuksköterska, undersköterska, läkare, audionom, tekniker/ingenjör, kurator, specialpedagog, hörselpedagog samt medicinsk sekreterare.

Till öron- näsa- halsmottagningen Hudiksvall söker vi nu en medicinsk sekreterare. Du som medicinsk sekreterare har en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom öron-näsa-halssjukvården i Region Gävleborg. Du är viktig för oss! Vi erbjuder dig;

• Dagtidsarbete

• Trivsam patientfokuserad miljö

• Goda utvecklingsmöjligheter

• Generöst friskvårdsbidrag

• Individuell lönesättning

Öron- näsa- halsmottagning i Hudiksvall utreder och behandlar sjukdomar inom öron, näsa och halsområdet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi som arbetar här är ett 30-tal medarbetare med kompetens som läkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare. Vi sitter alla tillsammans på mottagningen vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation samt registrering av diagnoskoder. Posthantering och remisshantering samt alla i övrigt förekommande medicinsk sekreteraruppgifter. Kvalitetsarbete med bevakning att registrering sker i alla system.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor.

Du har en positiv attityd och är en bra lagarbetare men har också förmågan att arbeta självständigt. Meriterande är om du har goda kunskaper i Region Gävleborgs olika vårdsystem såsom Melior och Elvis.

Mer information

ÖVRIGT

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

-----------------------------------------------------------

Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.

Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare hos Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning i Hudiksvall genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Rektorsgatan 1
80188 Gävle

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Kristin Dellesjö, Vårdenhetschef0650-924 03, 070-277 58 38kristin.dellesjo@regiongavleborg.se

Till webb­ansökan 

Mer information