Affärsutvecklare inom logistik

2019-04-16

Vi söker just nu en affärsutvecklare inom logistik till vår kund i Helsingborg där du kommer vara med och bidra till framtidens affärer. Som anställd hos vår kund har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor. Du får vara en del av deras skickliga team och får möjlighet att se brett och uppnå resultat tillsammans inom logistikbranschen.

Om kundföretaget

Allt kunden kräver från dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet! Som affärsutvecklare arbetar du med mer komplexa offertförfrågningar och affärsupplägg där du tar fram produktionslösningar, tillhörande kalkyler och analyser för bästa resultat både utifrån ett kundbehov men också utifrån strategi. Tillsammans med övriga affärsutvecklare och projektledare är du en stark drivkraft i arbetet att vinna större och mer komplexa affärer på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt och bidra till en positiv utveckling av lönsamhet, volym och omsättning. Du kommer att ingå i en grupp där affärsmässighet, engagemang och en professionell inställning är viktiga hörnstenar. Placering är i Helsingborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att rapportera till affärsområdeschefen inom logistik.

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Vara väl insatt i vad marknaden erbjuder samt de trender som påverkar deras kunder.

- Arbeta med offertförfrågningar och affärsupplägg tillsammans med berörda funktioner.

- Utföra samt sammanställa analyser inom Logistikkostnadssimulering och Totalkostnadsanalys.

- Ta fram produktionslösningar tillsammans med berörda funktioner. Aktivt bidra till att nå uppsatta mål och till gruppens gemensamma utveckling.

Din profil

Vem är du?

Du har en god kännedom om logistik och transporter samt 3pl och 4pl verksamheter och har arbetat något med analys av affärer och sammanställa tydliga beslutsunderlag. Du är affärsmässig och har en stark drivkraft för att nå resultat, men för att nå ditt så trivs du med att arbeta med och involvera ditt nätverk och teamet runt affären. Därför har du en god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftlig form samt är en strukturerad person. Du har mycket goda kunskaper inom MS Office Excel och Powerpoint och goda engelska och svenska kunskaper i tal och skrift. Du har en universitetsutbildning motsvarande civilingenjör, logistiker eller ekonom.

Mer information

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Affärsutvecklare hos OnePartnerGroup Helsingborg AB i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

OnePartnerGroup Helsingborg AB
Grustagsgatan 1B
25464 Helsingborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Dzenan Dedic

Till webb­ansökan 

Mer information