Projektörer inom Väg & Mark till Halmstad

2018-11-07

Om jobbet

Inom samhällsbyggnad i Halmstad är vi ett härligt gäng med kompetens inom väg- och markprojektering, uppdragsledning, landskapsarkitektur och miljö. Nu vill vi bli fler och välkomnar därmed projektörer inom väg och mark att bli en del av vårt team!

Hos oss kommer du att få arbeta med kunder inom både den offentliga och privata sektorn. Uppdragen är av varierad form, stora som små, och vi verkar i såväl tidiga skeden som upprättande av förfrågningsunderlag, bygghandlingar och i viss mån även uppföljning under byggfas. Du får ett naturligt kontaktnät inom samhällsbyggnad, men det förekommer även samarbete med fler av ÅF’s 10.000 teknikexperter.

Vem är du?

Vi tror att du är civil- eller högskoleingenjör och har relevant erfarenhet från konsult-, beställar- eller entreprenadsidan. Du har några års erfarenhet av projektering inom infrastrukturprojekt och vill fortsätta att utvecklas inom det. I rollen ser vi att du är nyfiken och visar på stort engagemang både gällande att utvecklas och att dela med dig av din kunskap till kollegor och kunder. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. 

Vi på ÅF ser oss som modiga och hängivna lagspelare, något som vi hoppas att även du kan associera dig med.

Vill du växa och utvecklas tillsammans med oss på ÅF i Halmstad är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande.

Mer information

Vi erbjuder

ÅF rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.

Genom Club ÅF främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom är det viktigt för oss att du som medarbetare kan vidareutveckla dig, därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg tar du?

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Väg- och vattenbyggnadsingenjör hos ÅF AB i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ÅF AB
Slottsmöllan 6
30231 Halmstad

Till webb­ansökan 

Mer information