GIS-ingengör

2020-01-20

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Laholmsbuktens VA bidrar till att göra Halmstad och Laholm till trevliga städer att bo och vistas i.

På uppdrag av Laholms och Halmstads gemensamma nämnd för VA ansvarar förvaltningen för vatten- och avloppsförsörjning i båda kommunerna.

ARBETSUPPGIFTER

Som GIS-ingenjör hos oss arbetar du med att förvalta och utveckla Laholmsbuktens VAs kartsystem. Vårt mål är att vår geografiska information skall vara helt digitaliserad, strukturerad och standardiserad. Som GIS-ingenjör medverkar du i hela kedjan med uppgifter som dokumentation, förädling, utveckling, kartografi, analyser, systemadministration och support. Du kommer att ingå i vår GIS-grupp som består av fem medarbetare. Visst fältarbete kan förekomma.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Du har högskoleutbildning med inriktning GIS/Karta eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete med geografisk IT inom VA-verksamhet samt kunskaper i dpWater, Oracle Spatial, FME och mätkunskaper är meriterande.

Som person har du en god förmåga att prioritera och är noggrann i det du gör.

Du är engagerad, idérik och nytänkande i ditt arbetssätt och tycker om att lösa problem.

Du arbetar bra tillsammans med andra men trivs även med att arbeta självständigt.

Att dela med dig av din sakkunskap och ge god service är självklart för dig.

ÖVRIGT

Laholmsbuktens VA tillämpar rökfri arbetstid.

Tjänsten är säkerhetsklassad så det är ett krav att du är svensk medborgare. En säkerhetsprövning kommer att genomföras innan du börjar din anställning.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som GIS-ingenjör hos Halmstads kommun, Kundnära tjänster i Halmstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information