Junior Applikationskonsult till Prevas

2019-07-12

Prevas - Innovation for Growth. Vi söker nu dig som är intresserad av automation och som vill jobba med innovativa konsulttjänster inom produktionsutveckling. En intressant möjlighet för dig som är intresserad av maskiners- och robotars styr-/kommunikationssystem, problemlösning och av att arbeta i konsultrollen!

OM TJÄNSTEN

Du har säkert hört talas om Industry 4.0, IoT och teknikens gigantiska kliv framåt. Prevas är experter vad gäller att kunna driva idéer till konkreta lösningar och är en erkänd kreativ och innovativ digitaliseringspartner för nya smarta tjänster och produkter. Sedan starten 1985, är Prevas idag ca 600 medarbetare och finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas i Göteborg är placerade på Lindholmen med vacker utsikt över hamninloppet. Tillsammans med drivna, kunniga och trevliga kollegor skapar vi mervärde för våra kunder och partners. Här ges du möjlighet att få tänka utanför boxen, komma med nya idéer och inhämta mängder av kunskap från seniora kollegor. Du erbjuds jobba inom flertalet olika branscher där du som representant för Prevas motiveras av att få bistå organisationer och företag med hjälp genom att djupdyka i komplicerade och utmanande uppgifter. Vill du läsa mer om Prevas olika lösningar och samarbeten kan du klicka här

Du erbjuds

* Jobba med flertal kunder i olika projekt och mot olika branscher

* Få ta del av interna vidareutbildningar och kunskap från seniora kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

* Integrera och konfigurera mjukvaruplattformar

* Analysera maskiners och robotars styr- och kommunikationssystem

* Verifiera och säkerställa funktionaliteten av skapade molntjänster

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Avklarad YH-utbildning eller Högskoleingenjörsexamen inom automation, mekatronik, maskin med inriktning automation eller liknande

* Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

* Besitter ett genuint intresse för automation

Det är meriterande om du:

* Har skrivit ett examensarbete relaterat till PLC

* Har något års arbetslivserfarenhet inom automation

Som person kommer du agera representant för Prevas varför det är viktigt att du besitter god social kompetens och motiveras av att hjälpa kunder med din expertis. Du trivs väl i samarbete med andra men kan också ta initiativ och vara självgående. Vi ser att du vill axla ansvar och stimuleras av utmanande problemlösning där du ges möjlighet att få djupdyka i olika problemställningar. Tjänsten förutsätter att du är resbar.

Övrig information

* Start: September

* Omfattning: Heltid

* Placering: Göteborg

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Prevas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Automationsingenjör, maskin hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sandra Johannisson

Till webb­ansökan 

Mer information