Inköpare till fordonsbranschen

2019-07-12

Om nätverkande, hög analytisk förmåga och förhandling är några av dina starka egenskaper och du dessutom har erfarenhet av fordonsbranschen så är du förmodligen en perfekt kandidat för oss!

För kunds räkning söker vi nu dig som vill axla rollen som strategisk inköpare av el-komponenter till fordonsbranschen. Uppdraget kommer att ge dig ett internationellt nätverk och innebär en hel del resande. Är du en flexibel person som gillar att ta för dig kommer du att stormtrivas här.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Förhandla med leverantörer

-Etablera och upprätthålla goda relationer med berörda affärsområden och chefer

-Hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna inom marknaden

Meriterande erfarenhet:

-Tidigare jobbat inom fordonsbranschen

-Tidigare jobbat med elektronik och el-komponenter

Varmt välkommen med din ansökan!

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Mer information

We believe in growing together!

Under perioden från 10 Juli till den 15 Augusti 2019 kommer vi inte ha möjlighet att svara på frågor eller gör något urval på grund av semester. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen efter 15 Augusti 2019.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Civilingenjör, produktion, maskin hos Alten Sverige AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Alten Sverige AB
Theres Svenssons gata 15
41755 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
HR-avdelningen, Alten

Till webb­ansökan 

Mer information