Projektledare samordnande skötselentreprenader

2019-05-15

Just nu står Göteborg inför sitt största utvecklingssprång i modern tid. Vår stad kommer att växa med 150 000 invånare fram till 2035. Vi på trafikkontoret har en central roll i detta. Idag är vi 420 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och näringsliv. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en grön och nära storstad för alla.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare kommer du att vara ansvarig för upphandling, kontrakt med leverantörer, stadens representant i skötselfrågor.

Du skall även rapportera direkt till ombud och chefsgruppen. Bereda ÄTA, underlag för eventuella tvister, hålla byggmöten, skapa rutiner och vara med och utveckla Staden i ett led att bli en bättre beställare.

Det är stort FOKUS på samordning i denna roll. Det kan vara samarbete med de olika förvaltningarnas representanter, GIS-gruppen.upphandlingsgruppen och inte minst chefsgruppen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan utbildning/ erfarenhet som kan bedömas likvärdig

För rollen är det viktigt med minst 5 års erfarenhet som antingen projektledare, arbetsledare, platschef eller liknande ledande befattning inom bygg och anläggning.

Det är meriterande om personen har dokumenterad erfarenhet av projektledning.

Som person söker vi dig som är strukturerad och med, god ordning och planering samt vana vid budget och prognosarbete.

Arbetet kräver vana vid strategiskt arbete och förhandlingsvana samt hög personlig integritet. För att klara av rollen som PL är det viktigt att vara drivande och uthållig.

Vi ser gärna att denna person är bra på att samordna, driva utvecklingsfrågor, god kännedom inom entreprenadjuridik AB, ABT och ABK. Samt LOU.

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Mer information

ÖVRIGT

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag om annonserings- och rekryteringshjälp

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Projektledare, bygg och anläggning hos Göteborgs Stad , Trafikkontoret i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Göteborgs Stad , Trafikkontoret
Box 2403
40316 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Kindlund0728554667

Till webb­ansökan 

Mer information