Junior utvecklingingenjör inom testsystem!

2019-04-16

Vill du ansluta dig till ett entreprenörsdrivet bolag med gedigen kunskap och erfarenhet av hårdvaruutveckling och mjukvarutestning inom fordonsindustrin? Aliaro söker nu sin nästa nyckelspelare till sitt kontor på Lindholmen som kommer vara med och utveckla framtidens teknik. Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom elektroteknik eller mekatronik. Välkommen in med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu två utvecklingsingenjörer till Aliaros kontor på Lindholmen. Företaget grundades 2014 med ambition om att bli den mest flexibla och lättillgängliga leverantören av testsystem inom fordonsbranschen. Idag har företaget kontor i Göteborg och Lund och har nyligen öppnat ett kontor i Shanghai samt USA för att möta en allt större efterfrågan på marknaden.

Aliaro utvecklar och levererar produkter för automatiserad testning, mätning och simulering. De har utvecklat ett ramverk inom modulära mjukvarubaserade testlösningar för produktutveckling och produktion och implementerar även lösningar baserade på TestStand och Veristand.

På kontoret på Lindholmen arbetar idag 14 personer i olika roller inom R&D, marknadsföring och försäljning. Nu söker vi dig som vill ansluta dig till deras R&D-avdelning tillsammans med tre andra kollegor. Stämningen på arbetsplatsen är familjär där du som anställd blir en del av en platt organisation med högt i tak där varje enskild medarbetare har stort inflytande. Kika in deras Instagram för att ta reda på hur det är att jobba på Aliaro.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aliaro.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklingsingenjör på Aliaro kommer du att arbeta nära Roger som idag ansvarar över R&D och två andra kollegor. Arbetet bedrivs i projektform där du initialt stöttar upp i befintliga projekt men där du på sikt kommer att arbeta mer självständigt och driva egna projekt. Bland annat kommer du att utveckla, bygga och designa scheman för kretskort till testsystemen där du ansvarar för att koppla samman mjukvaran med hårdvaran. Du kommer även att ta fram nya prototyper och vara delaktig i att driva utvecklingsarbetet av kretskort.

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med enklare konstruktion samt utveckling av kretskort och andra komponenter

* Ha kontakt med leverantörer gällande inköp av elektriska komponenter

* Testköra och felsöka slutprodukten samt vara ute hos kund vid leverans

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken på ett entreprenörsdrivet bolag där dina idéer och kunskap värderas högt.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en yh, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektroteknik, mekatronik eller likvärdigt

* Har ett stort tekniskt intresse och nyfikenhet och vill arbeta på ett mindre kontor där du får stort inflytande

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det är meriterande om du:

* Har arbetat i en liknande roll sen tidigare eller har erfarenhet av montering av elektronik

* Har erfarenhet av FPGA-programmering och VHDL-kretsar

I den här rekryteringsprocessen tar vi stor hänsyn till dina personliga kompetenser. Du behöver vara orädd, våga tänka nytt och komma med egna initiativ. På Aliaro uppmanas du att ta eget ansvar och våga vara drivande i olika tekniska frågor. För att lyckas i rollen behöver du även ha förmågan att arbeta självständigt såväl som att arbeta bra tillsammans med dina kollegor.

Mer information

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid, tillsvidare

* Lön: Fast lön enligt överenskommelse

* Placering: Göteborg, Lindholmen

* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emma Alkner, recruitmentgothenburg@academicwork.se

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aliaro önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om Aliaro här!.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hårdvarukonstruktör hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emma Alkner

Till webb­ansökan 

Mer information