Junior elkraftskonstruktör till Midroc Automation

2019-01-10

Vill du starta din karriär på ett företag där medarbetarna och utveckling står i fokus? Har du en avslutad ingenjörsexamen inom elektro/elkraft alternativt tar examen i januari? Då kan detta vara din stora möjlighet! Ansök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en junior elkraftskonstruktör till Midroc Automation.

Midroc agerar över flera olika branscher inom olika områden, bland annat el och automation. Oavsett projekt kommer du få stor insikt i hela processen, där du är med från start till mål. Midroc som företag erbjuder stort stöd och karriärmöjligheter till sina anställda och tjänsten kommer att inledas med en introduktion där du bland annat tilldelas en mentor, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Midrocs kontor är placerat i Mölndal, där det i dagsläget arbetar cirka 50 medarbetare inom roller som bland annat projektledare, konstruktör och automationsingenjör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Midroc. Uppdraget är en långsiktig heltidstjänst och kommer initialt att sträcka sig 6 månader framåt i tiden. Det finns goda möjligheter till förlängning samt fast anställning på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som elkraftskonstruktör kommer du att arbeta brett inom konstruktionsområdet, både riktat mot hög- och lågspänning. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom din grupp som i dagsläget består av 10 personer.

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för konstruktion av bland annat ställverk och kontrollskåp

* Utföra test av dina konstruktionsprojekt

* Delta i interna projektmöten

Tjänsten passar dig som är junior i din karriär och som vill få in foten på ett företag där goda samarbeten och en familjär känsla genomsyrar företagskulturen.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en avslutad ingenjörsexamen inom elkraft alternativt likvärdig utbildning

* Har goda kunskaper i AutoCAD och/eller EPLAN

* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat

* Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och tycker om att skapa struktur i ditt dagliga arbete. Vidare är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är duktig på att föra en tydlig dialog mellan medarbetare samtidigt som du inte har några problem med att vara självgående när det behövs.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Lön: Timbaserad månadslön

* Placering: Mölndal

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Midrocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Midroc Automation har en omsättning på ca 600 Mkr och med ca 180 anställda på 8 orter i Sverige. Midroc Automation ingår i Midroc Electro-gruppen tillsammans med Midroc Electro som är ett av landets ledande företag inom elinstallation.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Rasmus Sandberg

Till webb­ansökan 

Mer information