Provningsingenjör till uppdrag inom Medtech

2019-01-10

Har du tidigare erfarenhet av labbmiljö och älskar hög kvalitet? Vill du vara med och arbeta där det faktiskt gör skillnad? Då kan det vara dig vi söker för rollen som Provningsingenjör med start omgående!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för kunds räkning en Provningsingenjör inom Medtech-branschen. Vår kund har sitt huvudkontor i Mölndal och är en global leverantör som är ledande inom innovativa medicintekniska produkter.

Som Provningsingenjör erbjuds du möjlighet att jobba i labbet, skriva rapporter och dokumentera de olika produkternas standarder inom R&D funktionen. Du kommer tillhöra en arbetsgrupp bestånde av 16 personer med fokus på kvalitet och mekanisk provning. Du kommer att arbeta ihop med ett prestigelöst team där du får möjlighet att bygga ut ditt CV och nyttja kollegorna som bollplank för att du snabbt skall komma på banan. Vår kund har hög miljömedvetenhet och arbetar för att ständigt minska negativ miljöpåverkan i kombination med att öka levnardsstandarden för tusentals människor världen över.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig på gbg03@academicwork.se

ARBETSUPPGIFTER

Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar med mekanisk konstruktion och utveckling. Många av kollegorna har kunskaper inom CAD där samtliga har ett intresse för design och vidareutveckling. Din roll kommer framförallt att fokusera på provning där nedan arbetsuppgifter är vanligt förekommande:

* Framtagning av verifieringsplaner för nya förpackningsmaterial och produkter

* Mekanisk provning av förpackningar & produkter

* Rapportskrivning

* Mätningar med optiska mätintrument, exempelvis Samartscope och dragprovare

* Inköp av förbrukningsmaterial till mek.provningslab.

* Översyn av klimatskåp, in-/uttag av produkter för provning efter accelererad åldring

VI SÖKER DIG SOM

* Har en relevant utbildning inom exempelvis Kemiteknik alternativt Maskinteknik

* Har erfarenhet av labbmiljö från universitet som minst

* Besitter obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person är du strukturerad, initiativtagande och orädd för att ställa frågor. Du trivs både i en självgående roll men också i en roll som kräver samarbete. Då behovet sträcker sig under ca 6 månader ser vi också att du är nyfiken och har lätt att lära.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt

* Omfattning: Heltid, initialt 6 månader

* Lön: Timbaserad månadslön enligt Bemanningsbranschens avtal

* Placering: Mölndal

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Laboratorieingenjör, kemi hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Christoffer Svensson

Till webb­ansökan 

Mer information