Projektingenjör inom med start omgående sökes till Trafikverket!

2018-12-05

Har du en ingenjörsutbildning inom automation, IT eller motsvarande med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har höga ambitioner! Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar en senior projektledare i utvecklingen av ett moderniserat vägtrafikledningssystem. Projektet syftar till att ge snabbare, smidigare och säkrare assistans vid vägtrafikstörning. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter samt mycket kontakt med Trafikverkets IT-avdelning och övriga relevanta aktörer. Du kommer att tillhöra verksamhetsområde Trafikledning.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket. Intentionen är att du på sikt kommer bli anställd direkt hos Trafikverket, förutsatt att samarbetet fungerar bra för alla parter.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer tillhöra verksamhetsområde Trafikledning och dina arbetuppgifter kommer bland annat bestå av att:

* Biträda projektledaren i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation

* Ha internt kontakt med utvecklare på IT-avdelning

* Biträda projektledararen med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader.

* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar

* Resor runtom i Sverige är vanligt förekommande i tjänsten

Tjänsten passar dig som trivs i att arbeta i projektform med ett stort intresse för IT. Detta är en unik möjlighet för dig att få vara med i ett stort utvecklingsprojekt som kommer att gynna framkomligheten i trafiken.

VI SÖKER DIG SOM

* Har civil- eller högskoleingenjörsexamen inom automation eller data, alternativt industriell ekonomi med ett stort IT-intresse

* Har kunskap om agila metoder

* Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling

* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter

* Har mycket god datorvana samt goda kunskaper i Office-paketet

* Har obehindrade kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Lön: Timbaserad månadslön

* Placering: Göteborg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Administrativ assistent hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Christian Nodelijk

Till webb­ansökan 

Mer information