Designingenjör inom elkraft till Neste Engineering Solutions

2018-11-08

Är du nyligen utbildad inom elkraft, elektro eller liknande? Har du ett intresse för konstruktion och vill vara del i ett team med kompetenta och duktiga medarbetare där miljön präglas av ödmjukhet och stöttning? Nu finns möjligheten hos Neste Engineering Solutions. Här kommer du få arbeta med både internationella och nationella projekt inom processindustrin. Vår kund lägger stor vikt på att ständigt bli bättre inom området, därför ser vi att du som söker också känner igen dig i den beskrivningen. Resor i arbetet och möjlighet till en internationell karriär finns också!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Neste Engineering Solutions räkning en designingenjör inom elkraft som kommer att utgå från kontoret i Göteborg. Företaget är i en expansiv fas i Sverige och söker därför nya medarbetare till sin verksamhet. Du kommer att vara del i ett team som består av ca 60 kompetenta medarbetare där ni tillsammans arbetar i projekt för processindustrin samt rapporterar till projekt- samt konstruktionsledare. Arbetet är omväxlande och för rätt person finns möjlighet att utvecklas inom rollen och på sikt även arbeta med världsomfattande projekt!

Du kommer att utgå från kontoret i Askim. Tjänsten kommer även innefatta fältarbete vilket gör att vi ser att du som söker tjänsten är öppen för att utföra arbete även på annan ort.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Neste Engineering Solutions. Neste Engineering Solutions intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Neste Engineering Solutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

ARBETSUPPGIFTER

Som designingenjör inom Elkraft kommer du att arbeta med konstruktion av elanläggningar från lågspänning till högspänning. Du kommer att medverka under flera faser av ett projekt vilket innebär stor bredd och variation i ditt arbete. Projekten sker på elanläggningar för processanläggningar, hamnar och energikunder.

Du kommer till exempel att:

* Konstruera elanläggningar

* Konstruera enligt kvalitet-, tid- och säkerhetsbestämmelser

* Arbeta i nära samarbete med interna och externa aktörer

Tjänsten passar dig som trivs i en utmanande roll där du får vara problemlösande och driva ditt arbete framåt samtidigt som du har många kontaktytor. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM

* Har högskole- eller YH- utbildning inom Elkraft, elektro eller liknande som är högst tre år gammal

* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

* Innehar B- körkort då resor kan ske i tjänsten

Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av CAD- konstruktion av elanläggningar

* Har tidigare erfarenhet av arbete eller praktik inom processindustrin

Som person är du ansvarstagande, initiativtagande och problemlösande i syfte att nå gemensamma deadlines och bidra till gruppens mål. Du har ett inre driv och är nyfiken inför att lära och utvecklas. Vidare är du en relationsskapare som trivs med att arbeta nära både kollegor och kunder. Då Neste är ett internationellt bolag är det viktigt att du har förståelse för olika nationaliteter och kulturer. Du har god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du är lyhörd inför andras tankar och åsikter.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Göteborg

* Lön: Timbaserad månadslön

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nestes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Neste Engineering Solutions är en ledande leverantör av avancerad teknologi, ingenjörs- och projektledningstjänster till processindustrin inom områdena olja och gas, petrokemi, kemi, bioteknologi och energi. Neste Engineering Solutions har över 50 års erfarenhet av såväl teknologiutveckling och investeringsprojekt som underhåll och kvalitetsförbättring i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Mellanöstern. Organisationen fortsätter att expandera i Mellanöstern, Ryssland och på de nordiska marknaderna. Neste Engineering Solutions har ca 1300 anställda globalt. Verksamheten i Sverige växer, därav att de söker förstärkning till kontoret i Göteborg som idag sysselsätter 35 personer. Neste Engineering Solutions erbjuder möjligheter att utveckla såväl specialist- som ledarskunskaper i Sverige, Finland och i våra internationella projekt. Neste Engineering Solutions kunder är välkända företag inom processindustrin.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Maryam Shlaimon

Till webb­ansökan 

Mer information