Junior testingenjör till Astazero

2018-01-13

Kan du tänka dig att ha din arbetsplats på världens första fullskaliga testmiljö för framtida trafiksäkerhet? Brinner du för fordon och vill visa framfötterna hos ett unikt företag som skådar, värdesätter och vårdar talang? Just nu har du en fantastisk möjlighet att som testingenjör vara delaktig i att utveckla säkerheten i framtidens fordon!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för AstaZeros räkning en junior Testingenjör som kommer arbeta med aktiva säkerhetssystem. AstaZero erbjuder bl.a. testning och provning till multinationella företag. Testerna sker på den två miljoner kvadratmeter stora ytan som rymmer körning på motorväg, landsväg, höghastighetsbanor och i stadsmiljö. Syftet är att framtidens fordon själva aktivt ska kunna undvika olyckor genom att exempelvis bromsa, väja eller varna för farliga situationer. Exempel på testsituationer som AstaZero kan simulera är när barn eller djur springer ut på vägbanan, då ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln eller när föraren släpper blicken från vägen.

Företaget samarbetar med myndigheter, universitet, näringsliv och industrier som exempelvis SP, Chalmers, Volvo, Scania, Autoliv och EU. Du ingår i ett team med bra gruppdynamik som delar stor passion för arbetet som görs och som har avancerade tekniska kunskaper.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Autolivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Som Testingenjör kommer du att arbeta med både mjuk- och hårdvara där det ingår att förbereda, genomföra och analysera testutfallen. Ett exempel är att förbereda vinterprovning där ni sedan får göra nationella och internationella expeditioner. Vidare kommer du få arbeta med integrationstestning av aktiva säkerhetssystem i kompletta bilar men också på bänk. Du kommer behöva följa upp på testresultaten, skriva Software Issues och ha nära dialog med kundens funktionsägare.

I tjänsten erbjuds du tryggt och transparent ledarskap med individanpassad stöttning och utveckling. Arbetsgruppen präglas av god stämning och djup teknisk förståelse vilket bidrar till din yrkesmässiga utveckling. För dig som visar framfötterna finns goda chanser till interna karriärmöjligheter!

VI SÖKER DIG SOM

* Har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mekatronik/ maskin (med inriktning automotive)/ elektro/ automation

* Har körkort och mycket god körvana

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska eftersom du arbetar i en nationell och internationell miljö

* Är analytiskt lagd och har intresse för matematik och beräkningar

* Har arbetat med produktionsprocesser tidigare, gärna erfarenhet av liknande jobb

Det är mycket meriterande om du…

* Tidigare har arbetat med testning/ provning

* Har förståelse för de samverkande funktionerna i fordon

* Genuint intresse för fordon/ automation

Som person har du ett starkt inre driv där du strävar efter att leverera höga resultat eftersom AstaZero håller hög standard och utgår från att alla anställda demonstrerar samma ambitionsnivå. Du är analytisk och förstår helheten i processen då testning utförs från början till slut. Din inlärningsförmåga är viktig eftersom du har dynamiska arbetsuppgifter där du ska sätta dig in i nya saker smidigt och effektivt. Ditt sätt att vara strukturerad är av stor betydelse då du ständigt jobbar mot deadlines och behöver därför kunna noggrant planera ditt arbete utifrån förväntningar.

Mer information

DEDIKERAD KONSULTCHEF

I din roll som konsult via Academic Work kommer jag säkerställa att du får de bästa förutsättningarna som möjligt inför och under ditt uppdrag. Vi kommer tillsammans, utifrån ditt behov, ha kontinuerliga uppföljningar och möten för att se till så att du trivs och är fullständigt nöjd. Du kan se mig som din karriärspartner och ett bollplank om du skulle behöva information, tips eller coachning.

ÖVRIG INFORMATION

* START: Omgående eller enligt överenskommelse

* OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

* PLACERING: Göteborg

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

* Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

* SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

AstaZero är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. AstaZero är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. Namnet AstaZero anspelar på bolagets koppling till nollvisionen i trafiken; en vision som utvecklingen av aktiv säkerhet kan möjliggöra i framtiden.

Mer information om AstaZero här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemtestare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Essman

Till webb­ansökan 

Mer information