Student med intresse för datorer till Dynalyse!

2018-01-13

Är du studerande med möjlighet att jobba 1-2 dagar i veckan? Vill du arbeta i ett dynamiskt bolag med ett stort intresse för datorer? Är du ute efter ett meriterande extraarbete vid sidan av studierna? Då kan du vara den vi söker! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Dynalyses räkning en studerande tekniker. Dynalyse är ett litet och familjärt bolag beläget i Partille, Göteborg som specialiserar sig på mätning av kvalitetsaspekter hos olika produkter. Dynalyse präglas av sin nyutveckling och sin stora innovationsförmåga. De har genom sin teknikutveckling tagit fram egna produkter som hjälper företag i sina processlinjer med till exempel mätsystem för densitet och hållfasthetssortering.

På kontoret i Göteborg kommer du att ingå i ett team tillsammans med 5 andra personer där innovation är i fokus. Tillsammans kommer ni att ta emot och felsöka datorer som ingår i deras egenutvecklade produkt för mätsystem.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dynalyse. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dynalyse önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

Som tekniker kommer du arbeta med reparation och konfiguration av datorer för Dynalyse kunder. Datorerna ingår i ett mätsystem som Dynalyse erbjuder. Arbetsuppgifterna kommer att variera med allt från felsökning till att byta ut hårdvara eller så kan du behöva installera ny programvara. Då arbetet är självständigt ställer det höga krav att du är ansvarstagande och noggrann.

Tjänsten passar dig som är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Då du i största delen av ditt arbete sköter reparationen av datorerna på egen hand är det viktigt att du är självgående.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en pågående utbildning, förslagsvis inom datateknik, elektro eller automation

* Har ett brinnande intresse för datorer

* Är bekväm med att arbeta i Windows operativsystem

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

* Kan arbeta cirka 10 timmar per vecka

Det är meriterande om du…

* Känner dig bekväm i flera operativsystem

* Kan programmera

Som person är du nyfiken, social och har inga problem med att se vad som behöver göras. Vidare är du prestigelös och kan i framtiden tänka dig att utföra andra arbetsuppgifter än de initiala.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: I snitt 10 timmar i veckan, fördelat på 1-2 pass.

* Placering: Göteborg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dynalyse önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Mer information

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Dynalyse är ett innovativt bolag som är specialiserat på mätning av olika produkters kvalitetsaspekter i processlinjer. Typiska sökta egenskaper är hållfasthet, styvhet, densitet, fuktkvot, ytfukt och pålagd färgmängd. En typ av kvalitetsaspekt är hållfasthetssortering av virke, till exempel i de europeiska klasserna C18, C24 och C30 eller i nordamerikanska MSR-klasserna såsom 1650 och 2100.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Mätningsingenjör/MBK-ingenjör hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Rasmus Sandberg

Till webb­ansökan 

Mer information