PROVNINGSINGENJÖRER TILL JOHNSON MATTHEY

2018-01-13

Är provning och test ett område som fångat ditt intresse? Som provningsingenjör kommer du att få möjligheten att arbeta hos vår kund Johnson Matthey som är ledande inom sin marknad kopplat till fordonsindustrin och specifikt utveckling av katalysatorer. Arbetet är lämpat för dig som gillar att vistas i ett motorlabb där du får arbeta med praktisk och teoretisk problemlösning. Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och ta stort ansvar i ditt arbete. Sök redan idag då vi selekterar ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Johnson Mattheys räkning provningsingenjörer för både kortare och längre uppdrag. Du kommer att arbeta på utvecklingscentret i Göteborg där det utvecklas och anpassas katalysatorer och avgasreningssystem i motorprovrum. Uppdragen är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. På sikt kan det även uppstå eventuella möjligheter till förlängning av respektive uppdrag.

Som provningsingenjör ingår du i ett team som arbetar mot avdelningarna Light Duty Diesel eller Heavy Duty Diesel med applikations- och produktutveckling för fordonsindustrin. Arbetet utförs bland annat i motorprovbänkar varför det är av stor vikt att du trivs med att arbeta både praktiskt och analytiskt.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer exempelvis att

* Ansvara för uppdrag i sin helhet från mottagande av testkrav, utförande samt analys och dokumentation av resultat.

* Vid mottagande av testkrav kommer du även föra en diskussion med beställare angående provets utformande och anpassning till befintlig utrustning

* Samla in och utvärdera resultat samt kvalitetskontrollera dessa och aktivt föra en diskussion med provbeställaren

* Rapportera, följa upp och avhjälpa kvalitetsbrister eller andra felaktigheter då sådana uppdagas

* Löpande dokumentera nya testmetoder och uppdatera befintliga dokument

VI SÖKER DIG SOM

* Har minst en högskoleexamen alternativt YH- examen inom maskinteknik eller kemiteknik kombinerat med ett mekaniskt intresse. Vi ser gärna även att du har tidigare erfarenhet av motorprovning

* Har kunskaper i engelska språket, såväl i tal som i skrift

* Har goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av motorkalibrering, teknisk provning eller emissionsmätsystem, men det är

inget krav för tjänsten.

Som person är du en ansvarsfull problemlösare som trivs med att arbeta i grupp samt med analytiskt arbete. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett praktiskt handlag samt en god teoretisk förståelse. Vi ser gärna att du har ett intresse för motorer samt förmågan att arbeta strukturerat med flera parallellt pågående projekt.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Kortare och längre uppdrag

ARBETSTID: Heltid

PLATS: Göteborg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Mer information

INFORMATION OM FÖRETAGET

Johnson Matthey AB är ett helägt dotterbolag till Johnson Matthey Plc, en ledande tillverkare av avgaskatalysatorer till den internationella bilindustrin. Vid vårt teknikcenter i Göteborg utvecklar vi katalytisk avgasrening för såväl tunga som lätta dieselmotorer. Vi är för närvarande ca 60 personer som arbetar med utveckling samt kundstöd till bolagets europeiska kundbas. Till vårt förfogande har vi ett antal toppmoderna motorprovrum, SCAT-riggar samt serviceverkstäder för mätinstrument och motorer. Besök www.matthey.com för närmare presentation.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemtestare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Essman

Till webb­ansökan 

Mer information