Miljökonsult till SEKA Miljöteknik AB i Göteborg

2018-01-13

Är du utbildad inom geovetenskap eller kemi och motiveras av att ta eget ansvar? Har du erfarenhet av eller vill lära dig mer inom förorenade områden, dagvatten och provtagning? Nu söker vi dig som vill arbeta i en fartfylld och varierande tjänst där du arbetar med flera kundspecifika projekt parallellt. Fortsätt läs och se om du har vad som krävs för att jobba som miljökonsult hos SEKA Miljöteknik.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en miljökonsult till SEKA Miljöteknik i Göteborg. SEKA Miljöteknik arbetar inom miljögeotekniska undersökningar, tillståndsärenden, farligt avfall samt dagvattenprodukter och har en ambition om att få renare sjöar och hav och en giftfri framtid. SEKA Miljöteknik har ett kontor i Vallentuna och ett i Göteborg. På kontoret i Göteborg arbetar idag fem personer och nu söker de ytterligare en kollega. Stämningen mellan kollegorna är härlig och prestigelös, där du som gillar eget ansvar och tycker om att arbeta både praktiskt och med dokumentation kommer att trivas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SEKA Miljöteknik.

ARBETSUPPGIFTER

Som miljökonsult på SEKA Miljöteknik arbetar du tillsammans med kollegorna på avdelningen men du arbetar till stor del självständigt och driver egna parallella projekt. Du kommer utifrån kundernas krav och inom ramarna för SEKA Miljötekniks tjänster arbeta med miljögeotekniska undersökningar, rapportskrivningar och vara kontaktperson mot både kund och myndigheter. Undersökningarna kommer att vara av både mark, vatten och sediment. Du kommer att delta och vara ansvarig över alla steg i projektet, allt från att upprätta en provtagningsplan, vara ute på fältet och genomföra provtagning, upprätta riskanalys och sammanställa resultat till rapporter. Tjänsten innefattar även marksanering och efterkontroll.

Tjänsten kommer att anpassas efter din kunskap och tidigare erfarenhet och du kommer ha möjlighet att sätta din egen prägel på rollen.

VI SÖKER DIG SOM

* Antingen är nyexaminerad från en högskole- eller universitetsutbildning inom geovetenskap, kemi eller likvärdigt alternativt dig som har upp till ett par års arbetslivserfarenhet

* Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska då du kommer att ha kontakt med svenska myndigheter likväl som internationella företag

* Har körkort B då resor runt om i Västra Götalandsregionen förekommer

* Har goda datakunskaper

Det är meriterande om du:

* Tidigare har arbetat med förorenade områden, dagvatten eller provtagning

* Har erfarenhet av att ha myndighetskontakt

* Har kunskaper i Autocad då du kommer arbeta med karthantering

Som person är du strukturerad i ditt arbete och har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt. Vidare arbetar du ansvarstagande och självgående där du tar egna initiativ och säkerställer att du kommer framåt i projekten. Din prestigelöshet är av stor vikt och du är orädd inför att ta dig an nya utmaningar.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid, tillsvidare

* Lön: Månadslön

* Placering: Hisings Backa, Göteborg.

* Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Emma Alkner 031-3815753

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEKA Miljötekniks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

SEKA Miljöteknik grundades 1999 i Stockholm och startade som en specialverksamhet inom farligt avfall men som fram tills idag utökat sin verksamhet till att innefatta bland annat transporter, rådgivning, utbildning, miljöutredningar, tillståndsprocesser och försäljning av dagvattenprodukter. Veolia (f.d Hans Andersson Recycling) äger 50 % av SEKA Miljöteknik. Läs mer om företaget Här.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Miljöingenjör hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Hesam Kangarlou

Till webb­ansökan 

Mer information