Junior projektingenjör till Trafiksystem Väst!

2018-01-13

Är du nyexaminerad ingenjör alternativt i början av din karriär? Har du en god administrativ vana samtidigt som du gillar att arbeta kommunikativt? Har du dessutom på längre sikt ambitionen att växa in i rollen som projektledare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafiksystem Västs räkning en projektingenjör för start omgående.

Trafiksystem Väst utvecklar belysning, trafiksignaler och intelligenta trafiksystem (ITS). De växer så det knakar och behöver nu tillskott i form av en projektingenjör till deras kontor i Göteborg. Trafiksystem Väst har vunnit Svenska ljuspriset 2012 för deras arbete med att lysa upp Götaplatsen och arbetar idag med uppdragsgivare så som Trafikverket, kommuner, NCC, PEAB och Skanska. För att få mer insikt i vilka projekt Trafiksystem väst har arbetat med kan du gå in på deras hemsida

Tjänsten kommer att inledas med ett introduktionsprogram där du får en god överblick av såväl företaget som dina ansvarsområden, detta för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget. Du kommer därefter att ha ett nära samarbete med projektledaren som också kommer agera handledare för dig.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafiksystem Västs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt i tiden. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med projektledaren. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara att stötta projektledaren i dennes arbetsuppgifter. Du kommer att vara delaktig från start till mål i merparten av de projekt som ni tar er an, dina arbetsuppgifter är sålunda mycket varierande. I tjänsten ingår mycket kontaktytor, såväl internet som externt. Det är således av stor vikt att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om mötet med nya människor. Resor förekommer i tjänsten.

Du kommer till exempel att:

* Biträda projektledaren i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation

* Delta i dokumentationsarbetet

* Stötta projektledaren med bland annat kalkylering, planering och beredning av projekt

* Delta i testning och godkännande innan varuleveranser

* Delta i möten med företagets uppdragsgivare, såsom kravprofils –och beställningsmöten

Tjänsten passar dig som stimuleras av en varierande roll där en kombination av administrativt arbete och möten med andra människor är en stor del. Du trivs med att hugga i där det behövs och har inga problem med att ta dig an nya arbetsuppgifter. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som har ambitionen att arbeta i en projektledarroll i framtiden och dessutom få bra stöttning på vägen dit.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en relevant högskole –eller civilingenjörsutbildning, förslagsvis inom mekatronik, elektro eller mekanik

* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda språken kontinuerligt används i tjänsten

Mer information

* Har möjlighet att göra tjänsteresor

* Innehar B-körkort

Det är meriterande om du…

* Har branscherfarenhet

* Har tidigare erfarenhet från ett administrativt arbete

Som person är du strukturerad och kommunikativ då arbetet till stor del består av administrativa uppgifter samt många kontaktytor både internt och externt. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare har du en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

* Omfattning: Heltid

* Lön: Timbaserad månadslön

* Placering: Västra Frölunda, Göteborg

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Trafiksystem Väst AB är ett expansivt företag inom belysning, trafiksignaler & intelligenta trafiksystem. Företaget har idag 70 anställda och en budgeterad omsättning på 200 Miljoner. Företaget räknar med att växa inom sitt område. Trafiksystem var tidigare en avdelning till Svevia men från och med 2014 är företaget självständigt.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Forskarassistent hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Rasmus Sandberg

Till webb­ansökan 

Mer information