Junior testsystemutvecklare till Nilar!

2019-05-15

Nilar är företaget som revolutionerat tillverkningen av industriella batterier med sina gröna och innovativa lösningar. Tack vare sin expansiva ställning har de nu möjligheten att utöka flera av sina team och söker därför dig som har ett stort intresse för tekniska lösningar och som är hungrig på att ta dig an nya utmaningar! Vi tror på dig, så passa på att söka tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en testsystemutvecklare till Nilar. Testverksamheten består idag av systemtestare och modultestare och arbetet är i första hand projektbaserat. I framtiden är målet att testverksamheten ska utvecklas och bli en egen linjeverksamhet inom R&D. För att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få gå ett introduktionsprogram. Du kommer även få möjligheten att gå bredvid mer erfarna kollegor för att komma in i arbetet och lära mer om verksamheten och hur de arbetar med testutveckling idag.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos Nilar. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Nilar ser dock långsiktigt på tjänsten och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och även bli anställd direkt av Nilar, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som testsystemutvecklare kommer du arbeta med test och utveckling av testmiljön för batterier. Du kommer arbeta nära tekniken med ett brett spektrum av uppgifter.

Du kommer till exempel att:

* Utveckla testmjukvara

* Utveckla testfall och utföra tester av produkter

* Bygga testutrustning för hårdvara

Tjänsten passar dig som brinner för teknik och är taggad på att arbeta i en modern och innovativ miljö.

VI SÖKER DIG SOM

* Har lägst en högskoleingenjörsutbildning inom elektronik, datateknik eller annan teknisk inriktning

Mer information

* Har ett stort tekniskt intresse

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på bägge språken

Det är meriterande om du:

* Har erfarenheter inom C+ och Python

* Har kunskaper inom bearbetning av data och statistisk analys.

Som person ser vi att du är:

* Strukturerad

* Initiativtagande

* Problemlösande

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placeringsort: Gävle

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemtestare hos Academic Work i Gävle genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tina Rabnell

Till webb­ansökan 

Mer information