Projektingenjör med inriktning bulleråtgärder

2019-05-14

Är du i början av din karriär och vill bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket är en ledande aktör inom samhällsutveckling och verkar inom en expansiv framtidsbransch. Nu finns möjligheten att växa tillsammans med dem i rollen som projektingnjör! Låter det här som något för dig? Vänta inte med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN

”Jag tycker det är spännande att arbeta på Trafikverket för jag får vara med och påverka framtidens infrastruktur. Det är ett varierat arbete med frihet under ansvar och det finns en stark koppling till verkligheten i arbetsuppgifterna. Just att jag kan se resultatet av mitt arbete ute i samhället och att det är projektledning och problemlösning på riktigt gör jobbet väldigt roligt.”

Så beskriver Sebastian, konsult på Investering, om varför han tycker det är så roligt att arbeta på Trafikverket.

För Trafikverket är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av värderingarna: pålitliga, engagerade och modiga. Tillsammans jobbar ni mot visionen; alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Du erbjuds

* Ett skräddarsytt utbildningsprogram innehållande bland annat självledarskap, projektledning och entreprenadjuridik. Utbildningsdagarna är på annan ort och i grupp med projektingenjörskollegor från runt om i landet.

* En unik start på karriären och möjlighet att utvecklas i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som projektledare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du att arbeta nära en projektledare och ha en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Arbetet sker i projektform och du kommer arbeta med frågor som rör både buller och stängsling längs med Sveriges väg- och järnvägsnät. Majoriteten av uppgifterna sker i Trafikverkets olika IT-system. Du kommer även att ha mycket kontakt internt som externt där du bl.a. svarar på frågor från allmänheten rörande projekt.

Du kommer till exempel att:

* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation

* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader

* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader

* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.

* Svara på frågor från allmänheten via mail och telefon

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen alternativt annan relevant examen

* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter

* Har god datorvana och kunskaper i Office-paketet

* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Gävle

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vägingenjör hos Academic Work i Gävle genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tina Rabnell

Till webb­ansökan 

Mer information