Utvecklingsingenjör till Parker

2019-04-16

Vill du få chans att arbeta i projekt och vara med i framtagningen av nya produkter? Har du dessutom en ingenjörsutbildning inom maskinteknik och ett intresse för hydraulik? Då kan detta vara tjänsten för dig! Innovativa Parker söker nu en Utvecklingsingenjör till deras kontor i Borås. Sök redan idag – vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Parkers räkning en Utvecklingsingenjör till deras R&D-avdelning i Borås. Parker är världsledande inom rörelse- och styrteknik. De tillverkar högteknologiska komponenter och system som underlättar rörelse och kontrollerat flöde av vätskor och gaser.

På det aktuella kontoret i Borås är det idag omkring 400 anställda. Teamet du kommer att arbeta i präglas av goda samarbeten och består av en bra blandning av senior och junior kompetens.

För att få de bästa förutsättningarna i din nya roll kommer du få ta del av ett skräddarsytt introduktionsprogram med en mentor i spetsen som sträcker sig över 6 månader. Under introduktionen kommer du bland annat att få insikt i samtliga avdelningar hos Parker för att få en så god inblick i organisationen som möjligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER

* Delta i projekt kopplat till utveckling av nya produkter

* Utföra simulering och beräkningar i programmet Ansys

* Utveckla regleralgoritmer för styrning av ventiler

* Delta i projektmöten

* Till viss del arbeta med konstruktionsarbete

VI SÖKER DIG SOM

* Har en avslutad ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande

Mer information

* Har kunskaper inom Matlab och/eller Simulink

* Har stort intresse av reglerteknik

* Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat då båda används i tjänsten

Det är meriterande om du har kunskaper inom CAD.

Som person är du:

* Ansvarstagande

* Flexibel

* Initiativtagande

* Kommunikativ

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Borås

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parkers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET

Parker är ett företag som är världsledande inom rörelse- och styrteknik. De tillverkar högteknologiska komponenter och system som underlättar rörelse och kontrollerat flöde av vätskor och gaser. Globalt tillhandahåller Parker produkter och systemlösningar till över 400 000 kunder till mer än 1 000 marknader för att öka produktiviteten och lönsamheten för deras kunder.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Utvecklingsingenjör, maskin hos Academic Work i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Rasmus Sandberg

Till webb­ansökan 

Mer information