Mekanisk konstruktör till Nefab Teknik

2019-01-10

Tycker du om att konstruera i CAD, men känner att det är lite tråkigt att sedan lämna ifrån dig arbetet och inte se slutresultatet? Här har du den unika chansen att få vara med i hela processen från att du börjar rita i CAD till att maskinerna tillverkas, installeras och underhålls – du får ta hand om din lösning hela vägen! För dig som har studerat maskiningenjör och har erfarenhet av konstruktion har du hamnat helt rätt, urval sker löpande så sök redan idag.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en mekanikkonstruktör till Nefab Teknik, med kontor och produktion lokaliserade i Alfta. De arbetar med kompletta förpackningslösningar utifrån sina kunders behov, vilka ofta är internationella industrikoncerner framför allt inom telekom- och fordonsindustrin. Med ett brett utbud av förpackningsprodukter och rådgivning och tjänster hjälper de sina kunder att sänka sina kostnader för förpackningslogistik.

Som mekanikkonstruktör på företaget kommer du främst att jobba på uppdrag mot koncerninterna men även i viss mån mot externa kunder. Nefab finns i 35 länder och har starkt fokus på tillväxt, vilket gör att du genom denna roll också har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nefab Teknik.

ARBETSUPPGIFTER

Som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta i projekt av varierande omfattning, allt från några månader upp mot projekt som varar i ett år. Du ingår i ett team, tillsammans med styr- och elresurser som driver hela processen av utveckling och tillverkning av unika produktionsmaskiner. Då du även är delaktig i installation och underhåll av maskinerna ingår det även resor till exempelvis Indien, Kina och USA.

Du kommer till exempel att:

* Konstruera maskiner i IronCAD

* Beställa komponenter och standardmaskiner från underleverantörer

* Delta i montering, installation och provkörning av maskiner

* Utföra underhållsarbete

Under din introduktion kommer du att få stöttning av ditt team, i övrigt kommer din introduktion att anpassas mycket efter just din erfarenhet. Tjänsten passar dig som inte endast vill arbeta framför datorn utan också vill ut i verksamheten och skruva, ha dialog med kunder och se det slutgiltiga resultatet.

VI SÖKER DIG SOM

* Har examen från en utbildning inom mekanik/konstruktion eller liknande på högskole- eller yrkeshögskolenivå, alternativt motsvarande erfarenhet.

* Har minst ett års erfarenhet av konstruktion i CAD-verktyg.

* Har goda kunskaper i svenska för att kommunicera med kunder och kollegor. Du måste också behärska engelska då det är företagets koncernspråk.

* Har B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av inköp eller projektledning.

Något vi kommer att gå mycket efter i denna rekryteringsprocess är ditt intresse för mekaniska/tekniska lösningar. Kanske har du arbetat som reparatör tidigare, eller har du ett brinnande intresse för motorfordon? Låt detta framgå i din ansökan!

Som person tycker du att det är kul att träffa andra människor och vara en företrädare för bolaget du arbetar på. Du är en självgående och driven person som är mån om att göra bra ifrån dig i ett bolag där det alltid är viktigast att det blir rätt framför aspekter som att sälja stort eller billigt. Du behöver inte vara den som syns och hörs mest, men du behöver kunna stå på dig och argumentera för dina lösningar mot slutkund. I övrigt är du också öppen för att resa då det ingår i tjänsten, vilket sker i god dialog med arbetsgivaren för att du ska få ihop det med ditt privatliv.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Alfta, med pendlingsavstånd från exempelvis Bollnäs, Edsbyn och Söderhamn

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Nefab är en global förpackningsleverantör som specialiserat sig på att designa, producera och leverera kompletta förpackningslösningar som minskar kunders totala kostnader samt minimerar deras miljöpåverkan. Koncernen är en ledande leverantör av förpackningslösningar till segmenten telekom, energi, industri, fordon, medicinteknik samt flygindustri. Sedan starten 1949 har Nefab utvecklats från att ha varit ett produktorienterat företag till att ha blivit ett marknadsorienterat företag med en framträdande position på den globala förpackningsmarknaden.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Konstruktör, tillverkningsindustri hos Academic Work i Bollnäs genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Storgatan 29
85230 Sundsvall

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Alice Brinkhagen

Till webb­ansökan 

Mer information