Medicintekniker/Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk teknik i Ängelholm

2018-05-08

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Medicinsk teknik Skåne ansvarar för att upprätthålla den medicintekniska säkerheten genom förebyggande och akut underhåll av medicinteknisk utrustning samt bistår Region Skånes medicinska verksamheter med teknisk kompetens. Verksamheten är involverad i investeringar, upphandlingar och handhavandeutbildning till sjukvårdspersonal inom Region Skåne. Vi bedriver också forskning och utveckling inom området.

Medicinsk teknik, Enhet 1, arbetar framför allt med teknisk leverans till sjukvårdsförvaltningen Sund (sjukhusen i Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, tillhörande primärvård samt Division Psykiatri).

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill arbeta mot våra kunder på sjukhuset i Ängelholm, framför allt med utrustning inom Anestesi/Operation.

Som medicintekniker/medicinteknisk ingenjör kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, teknisk support, kundkontakter och registrering i vårt produktionssystem. Du arbetar dagligen i nära kontakt med sjukvården. Behoven inom de olika specialiteterna förändras kontinuerligt och innehållet i arbetet kan komma att förändras för att på bästa sätt svara upp mot våra kunders krav.

KVALIFIKATIONER

Vi söker i första hand dig som har en teknisk utbildning med grundläggande teknisk erfarenhet och kompetens, gärna från aktuella utrustningsgrupper. Vi ser det som en fördel om du har en utbildning som högskoleingenjör samt om du har erfarenhet inom området medicinsk teknik. Alternativt om du har annan utbildning och dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av felsökning och underhåll av avancerad medicinteknisk utrustning är meriterande. Eftersom arbetet har stor betydelse för patient- och personalsäkerhet är erfarenhet av och/eller intresse för kvalitetssäkring och säkerhetstänkande ett krav.

Som medicintekniker/medicinteknisk ingenjör arbetar du mycket självständigt med stort eget ansvar. Då det handlar om att arbeta med kritisk utrustning är det mycket viktigt att vara noggrann, ansvarsfull och van vid att dokumentera olika åtgärder. Arbetet sker i nära samarbete med annan personal i vården. Vi söker dig som har en hög serviceanda, är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är ansvarskännande, leveranssäker, har en god samarbetsförmåga och kan hantera många uppgifter samtidigt. Vi vill att du har god kunskap i svenska och engelska både muntligt och skriftligt samt goda datorkunskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Giltigt B-körkort är ett krav för tjänsten. Resor i tjänsten kan förekomma.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Mer information

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen.

Division MT och Prehospital sjukvård har verksamhet inom områdena medicinsk teknik, bild- och laboratorieteknik, prioritering av larm samt sjukvårdsrådgivning. Vi har ett stort utbildningsuppdrag genom Practicum för våra medarbetare i Region Skåne. Från och med januari 2018 kommer även prehospital verksamhet med ambulansdrift att vara en del av divisionen som då kommer att bestå av cirka 700 medarbetare.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Medicinteknisk ingenjör hos Region Skåne, Medicinsk service, MT och prehospital sjukvård i Ängelholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Region Skåne, Medicinsk service, MT och prehospital sjukvård
Västra Storgatan 12
29189 KRISTIANSTAD

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Andreas Jarl, Enhetschef042-4061046andreas.jarl@skane.se

Till webb­ansökan 

Mer information